TV Tools
UUTISET

 Uusi kumppanuus: Hedge x TV Tools!

”Hyvät työnkulut alkavat hyvistä sovelluksista”. Näin kiteyttää Hedge oman palvelulupauksensa, emmekä voisi olla enempää samaa mieltä! Hedgen sovellukset on suunniteltu rakennuspalikoiksi, jotka integroituvat kaikenlaisiin työnkulkuihin. TV Tools ylpeänä kertoo aloittaneensa yhteistyön heidän kanssaan. Yhteistyön kautta TV Tools tuo Hedgen laajan valikoiman ohjelmistoja ja ratkaisuja asiakkailleen Pohjoismaiden alueella. Yhdessä tarjoamme ohjelmistoratkaisuja, jotka optimoivat työnkulkuja ja tuovat tehokkuutta, toistettavuutta ja aikasäästöjä niiden parissa työskenteleville tiimeille.

Hedge
Hedge

Vuonna 2016 perustettu hollantilainen teknologiayritys Hedge syntyi tarpeesta helpottaa tuhansien mediatiedostojen turvallista siirtoa ja hallintaa, jotta ne pääsevät helposti jälkituotannon prosesseihin. Hedge on tullut nopeasti tunnetuksi nopeista tiedonsiirroistaan, yksinkertaisista ja helppokäyttöisistä käyttöliittymistä sekä tehokkaista ominaisuuksistaan. Yritys pitää hollantilaisen suunnittelun lippua yllä ja samalla laajentaa tuotevalikoimaansa mediatiedostojen turvallisen käsittelyn osa-alueelle. Sen tuotevalikoima kattaakin kaikki luovan työnkulun osa-alueet aina tiedostojen siirrosta varmuuskopiointiin.

OffShoot

OffShoot on ratkaisu kaikille luoville ammattilaisille, jotka kaipaavat nopeaa, turvallista ja varmennettua tiedonsiirtoa. Se on kattava työkalu metadatan hallintaan ja datan eheänä pitämiseen eri tiedonsiirtoprosessien aikana. Aiemmin Hedge for Mac -nimellä tunnettu OffShoot palvelee erilaisia luovan työn tekijöitä harrastajista elokuva-alan ammattilaisiin. iPad-käyttäjille USB-C-liitännällä OffShoot tarjoaa niihin yhteensopivia mediakortteja ja kiintolevyn varmuuskopioita.

OffShoot, niin Macille kuin Windowsille, suoraviivaistaa varmuuskopioinnin useista eri lähteistä useisiin eri kohteisiin ja samalla kehittää metadatan ja tiedostojen hallintaa. Kehitä työnkulkujasi OffShoot Prolla. Se tarjoaa todennetun S3-pilvitiedonsiirron, etäasetukset, skriptauksen, API:n ja erikoistuneet integraatiot Iconik- ja Codex Device Manager -tuen kanssa, mukaan lukien tuki Alexa 35:lle.

Hedge_offshoot_preview

EditReady

EditReady on enemmän kuin pelkkä transkoodaaja. Se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, joilla valmistella videoklipit editointia varten ja virtaviivaistaa työnkulkuja. Se tukee kaikkia ammattikäyttöön tarkoitettuja videoformaatteja, ja se sopii täydellisesti eri tuotantoformaateille ja LUT:ien soveltamiseen, vesileimojen lisäämiseen, aikakoodin lisäämiseen ja frame guiden tekoon.

EditReadyn ColorAware-moottori mahdollistaa RAW-tiedostojen tarkan käsittelyn. EditReady on optimoitu Applen siru- ja Intel-pohjaisille laitteistoille, ja se on saatavana erillisenä työpöytäsovelluksena yksittäisille käyttäjille sekä EditReady Server -palvelimena MAM-järjestelmien välitystiedostojen taustakäsittelyä varten.

Mimiq

Mimiq lisää Avid Media Composer -käyttäjien valinnanvapautta käytettävän levyjärjestelmän valinnassa. Tämä työpöytäohjelmisto mahdollistaa muidenkin kuin Avidin levyjärjestelmien käytön AFP:n, NFS:n ja SMB:n kautta. Mimiq tukee myös Avid Bin Locking ominaisuutta.

Mimiq Pro vie tämän yhä pidemmälle luomalla työtiloja ja laajentamalla yhteensopivuutta DAS/SAN- ja pilvitallennustiloihin, kuten LucidLinkiin, mahdollistamalla etäyhteistyön ja tarjoamalla hybridipolun pilveen siirtymistä varten. Mimiq auttaa yhtenäistämään tallennusvaihtoehtoja ja helpottaa luovien ammattilaisten yhteistyötä leikkauksen, VFX:n, äänen, värin ja viimeistelyn kanssa.

Canister

Canister eliminoi LTO-tallennustilan monimutkaisuuden. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tarkistaa laitteiston ja ohjaimen yhteensopivuuden ja opastaa LTO-asennuksen läpi. Helppo drag and drop -toiminto tekee LTO:n hallinnasta yhtä tuttua kuin suoraan levylle -työnkulusta. LTO-nauhat tarjoavat kustannustehokasta, arkistokelpoista tallennustilaa suurikapasiteettisilla nauhoilla, joiden avulla voi pitää tuotannon aikaisen tallennuksen tehokkaana, ja projektit voidaan tallentaa turvallisesti myöhempää käyttöä varten.

Canisterin luettelointimahdollisuus takaa helpon tiedostojen haun ilman nauhan mounttaamista, jolloin on mahdollista hakea halutut tiedostot oman valinnan mukaan. Canisterin avulla LTO-kokemus paranee sekä Mac- että Windows-alustoilla.

Lue lisää Hedgen verkkosivuilta ja ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555