TV Tools
Meistä

Tytäryhtiö Media Tailor

Media Tailor tuottaa median hallintaa ja jakelua kokonaispalveluna. Sen tavoitteena on luoda asiakkailleen paras mahdollinen mediasisältöjen toimitusketju.

Teknologiaratkaisut medianhallintaan, medialogistiikkaan ja lähetystoimintaan ovat olleet TV Toolsin keskeisiä osa-alueita jo yrityksen alkuvuosista lähtien. Idea tytäryhtiöstä syntyi, kun huomasimme, että osa asiakkaistamme ei enää halua omistaa ja operoida järjestelmiä itse. Etenkin median hallinnan, medialogistiikan ja lähetystoiminnan alueilla asiakkaamme olivat kiinnostuneita kokonaispalveluista omien järjestelmien sijaan. Media Tailor aloitti toimintansa 2016.

Media Tailorin palvelut

Media Tailor tarjoaa kokonaispalveluita median hallintaan, arkistointiin ja julkaisuun. Palvelut ovat keskitetty moderneille digitaalisille alustoille, joita Media Tailor hallinnoi ja kehittää jatkuvasti. Rajapintojen ja älykkään työnkulkumoottorin avulla suurin osa toiminnoista voidaan automatisoida. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että omistamasi sisällöt ovat aina tallessa ja julkaistuna oikeisiin kanaviin – oikeaan aikaan.

 

Medialogistiikka

Media Tailor tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun mediasisältöjen koordinointiin ja operointiin. Kehittynyt palvelualusta ja pitkälle automatisoidut työnkulut räätälöidään vastaamaan vaativiakin tarpeita. Tuloksena tehokkaampi, nopeampi ja luotettavampi ulkoistettu medialogistiikka.

Playout

Varmista lähetyksesi vakaus ja sujuvuus! Lineaarisen ja OTT:n jakelu tapahtuu Media Tailorin MCR:ssä huipputeknisellä playout-automaatiolla.

Dynaaminen valvonta ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat nopean reagoinnin ja virheettömän lähetyksen 24/7.

Media Pocket

Media Pocket on Media Tailorin ja TV Toolsin kehittämä ja ylläpitämä SaaS-pilvipalvelu sujuvaan median hallintaan.

Media Pocketilla löydät, hallitset ja jaat mediatiedostot nopeasti. Palvelu soveltuu jokaisen kuvia ja videoita käsittelevän yrityksen käyttöön skaalautuvuutensa ja integroitavuutensa ansiosta.

TOIMINTAVUOSIA

Osaajia

Liikevaihto 2021

M

TYÖNKULKUJA

M

INGESTOItuja MEDIA-TIEDOSTOja

 K

Media Tailorilla on kokonaisvaltainen ymmärrys sisältöliiketoiminnasta erilaisten asiakkuuksien kautta. Toimintojen suunnittelu sekä prosessien ja työnkulkujen optimointi yhdessä asiakkaan kanssa kuuluu aina palveluun. Media Tailor palvelee niin televisioyhtiöitä, kuin mainostoimistoja ja tuotantoalaa. Media Tailorin missio on auttaa ja tukea yhtiöitä tehostamaan ja automatisoimaan koko sisältöjen jakeluketjua ja sitä kautta menestymään globaalissa sisältöliiketoiminnassa.