TV Tools
Meistä

Yritys

TV Tools on mediateknologia­kumppani eteenpäin katsoville yrityksille. Mahdollistamme median tuotannon, hallinnan ja jakelun luotettavasti. Kehitämme ohjelmistoja ja alustoja, jotta liiketoimintasi voi kehittyä. Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa.

Kehittyminen ja kehittäminen ajavat meitä eteenpäin. Olemme vuosien saatossa kehittyneet laite- ja projektitoimittajasta asiantuntevaksi palveluntarjoajaksi ja kokonaisratkaisujen toimittajaksi. Panostamme palveluliiketoimintaan ja tuotekehitykseen. Yhtiömme menestys perustuu huippuosaamiseen, määrätietoiseen toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme luottamusta ruokkivaan tekemisen meininkiin.

TV Toolsin tarina

TV Toolsin tarina alkoi tammikuussa 1996, kun Timo Kujala päätti perustaa oman yrityksen. Media-alan digitalisaatio oli juuri alkamassa. Videoeditoinnissa oli tapahtumassa teknologinen murros, kun ensimmäiset non-lineaariset ratkaisut olivat tulossa markkinoille. Timo aloitti yhteistyön yhdysvaltalaisen Scitexin kanssa ja toi reaaliaikaisen non-lineaarisen editoinnin Suomeen.

Tuoreen yrityksen pioneerityö ei ollut helppoa. Scitexin ensimmäinen tuote, VideoSphere, ei aluksi toiminut yhtä sulavasti kuin valmistajan markkinointilupauksissa. Pääomaa oli hyvin rajallisesti ja kullakin kaupalla rahoitettiin seuraavan maahan tulevan järjestelmän etumaksut ja tullit. Sinnikkäällä työllä, yksi VideoSphere kerrallaan, homma lähti rullaamaan.

TV Toolsin maine oli alkanut kantautua kentällä. Jälkituotanto alkoi olla jo aika hyvin hallussa ja Timo halusi laajentaa yrityksensä toimintaa. Toisena toimintavuotenaan TV Tools valikoitui uuden TV-kanavan, Nelosen, järjestelmätoimittajaksi. Projekti koostui uutisten studio- ja tuotantojärjestelmästä sekä medialogistiikan järjestelmästä. Nelonen valitsi nuoren yrityksen, koska TV Toolsin ratkaisu oli moderni ja innovatiivinen.

Onnistumiset vaativissa projekteissa sekä Timon tinkimätön asiakaspalvelu ja nälkäinen asenne tuottivat tulosta. Ennen 90-luvun loppua TV Tools laajensi toimintaansa valtameriristeilijöiden broadcast-järjestelmiin. Seuraavaksi vuorossa olivat TV-studiot, sitten lähetysjärjestelmät. Vuosien saatossa TV Tools on laajentanut toimintaansa kattamaan kaikki median tuotannon, hallinnan ja jakelun teknologiset tarpeet.

Asiakaslupauksemme

Osaaminen edellä

Suhtaudumme teknologiaan intohimoisesti ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Kehitämme uutta

Teemme tuotekehitystä, jotta liiketoimintasi voi kehittyä.

Mahdollistamme toimintasi

Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja liiketoiminnan ytimeen.

Meihin luotetaan

Hoidamme haastavatkin keikat kunnialla maaliin – perävalotakuu ei kuulu valikoimaamme.

Olemme itsenäinen toimija

Kaikki omistajat työskentelevät yrityksessä ja maksamme kaikki verot Suomeen.

Olemme täällä nyt ja huomenna

Emme etsi pikavoittoja, vaan satsaamme kestäviin asiakassuhteisiin.