TV Tools
Palvelut

Mahdollistamme. Kehitämme. Palvelemme.

Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa. Tutustu palveluihimme alla olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Elinkaarihallinta

Media-alalla liiketoiminnan ja käyttäjen tarpeet voivat muuttua nopeasti. Teknologia kehittyy jatkuvasti. Elinkaaripalvelumme tavoitteena on varmistaa käytössäsi olevan teknologian ajanmukaisuus, käytettävyys, yhteensopivuus ja kustannusten optimointi.

Suunnittelemme ratkaisut modulaarisina ja avoimilla arkkitehtuureilla. Pyrimme vähentämään järjestelmien monimutkaisuutta, kuitenkaan tinkimättä ominaisuuksista. Nämä suunnitteluperiaatteet mahdollistavat asiakkaidemme tarpeiden huomioimisen ja kustannusten optimoinnin koko elinkaaren ajan.

Tyypillisesti järjestelmien teknologiat vaativat uusintaa eri aikoina. Osa laitteista voi vaatia uusintaa esimerkiksi kolmen vuoden jälkeen, kun taas toiset kestävät käytössä hyvin viiden vuoden ajan. Pyrimme hyödyntämään kutakin osaa järjestelmästä niin pitkään kuin se on teknisesti järkevää ja taloudellisesti kannattavaa. Uskomme teknologian ja kustannusten optimoinnin auttavan luomaan kestäviä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita.

Palveluna toimitettaviin kokonaisratkaisuihin kuuluu aina elinkaarenhallinta, ylläpitopalvelu ja Mon Tool valvontapalvelu.

Palvelun sisältö

Järjestelmien elinkaaren seuranta

Uudistusten kustannusten ja ajoituksen optimointi

Dokumentaation ja konfiguraatiotietokannan ylläpito

Uusien työntekijöiden perehdytys ja koulutus

Poikkeustilanteisiin varautuminen ja harjoittelu

Poistuvien laitteiden kierrätys

Ota yhteyttä