TV Tools
Palvelut

Mahdollistamme. Kehitämme. Palvelemme.

Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa. Tutustu palveluihimme alla olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä.

TaaS = Technology as a Service

Avaimet käteen -teknologiapalvelupaketti medialiiketoiminnallesi

Olemme vuosien saatossa kehittyneet laite- ja projektitoimittajasta asiantuntevaksi palveluntarjoajaksi ja kokonaisratkaisujen toimittajaksi. Meillä on tarvittava näkemys ja osaaminen luotettavan mediatuotannon, -hallinnan ja -jakelun mahdollistamiseen. Moni avainhenkilöistämme on työskennellyt ennen TV Toolsia TV- ja elokuvatuotannoissa.

TaaS-kokonaispalvelumme on luotu palvelemaan media-alan ammattilaisia. Se yhdistää kaiken medialiiketoimintasi tarvitseman teknologian ja palvelut käteväksi ja huolettomaksi avaimet käteen -paketiksi. Et ole koskaan yksin teknlogian kanssa, kun hyödynnät TaaS:ia!

TaaS:n avulla voit keskittyä ydinliiketoimintoihisi sekä niiden kehittämiseen ilman suuria kertainvestointeja. Kuukausimaksu kattaa teknologiatarpeesi, olipa kyseessä tuotantovälineet, laitteistot, ohjelmistot, pilvipalvelut, jatkuva kehitys, valvonta, tuki tai ylläpitopalvelut.

TaaS sisältää aina seuraavat palvelut

Konsultointi ja suunnittelu

Asennus ja toteutus

Nimetty
asiakasvastaava

Huolto- ja
ylläpitopalvelut

Mon Tool
valvontapalvelu

Elinkaarihallinta

TaaS räätälöitynä tarpeisiisi

TaaS-ratkaisu suunnitellaan medialiiketoimintasi tarpeiden mukaisesti. Se voi sisältää esimerkiksi yhden, useita tai kaikki seuraavista ratkaisuista:

technology as a service.

Kuvauskalustot ja tuotantovälineet

Saat meiltä ammattikalustot kaikkiin kuvaustilanteisiin, kuten esimerkiksi fiktio-, broadcast-, sekä monikameratuotantoihin. Työskentelemme vain parhaiden mediatuotantoteknologioiden kanssa. Saat meiltä myös huoltopalvelut kaikkiin myymiimme teknologioihin ja tuotemerkkeihin.

Tuotantojärjestelmät

Olipa kyseessä studio- tai radiotuotanto, uutistoiminta, urheilutuotanto tai suoratoisto, me toimitamme tarpeitasi vastaavan tuotantojärjestelmän. Live-tuotannon ratkaisut ovat yksi keskeisistä osaamisalueistamme.

Jälkituotantojärjestelmät

Jälkituotanto on ollut keskeinen osa liiketoimintaamme jo 1990-luvun lopulta lähtien. Suomen suurimmat tv-tuotantoyhtiöt ja jälkituotantotalot luottavat meihin. Olemme myös ainoa Adobe Certified Service Partner (ACeSP) Pohjoismaissa.

Media Pocket

Media Pocket on pilvipalvelu median tuotantoon, hallintaan, arkistointiin ja jakeluun. Media Pocketin avulla suojaat materiaalisi, tehostat yhteistyötä mediatiedostojen kanssa ja paikannat tiedostosi nopeammin käyttämällä kuvantunnistustekoälyä.

IT-palvelut

Mediaoperoinnin ratkaisujen lisäksi tarjoamme IT-palveluita, kuten verkko-, palomuuri-, MDM- ja pilvipalveluita. Olemme Google Workspacen ja Microsoft 365:n sertifioitu kumppani.

Miksi valita TV Tools?

Osaaminen edellä

Suhtaudumme teknologiaan intohimoisesti ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Kehitämme uutta

Teemme tuotekehitystä, jotta liiketoimintasi voi kehittyä.

Mahdollistamme toimintasi

Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja liiketoiminnan ytimeen.

Meihin luotetaan

Hoidamme haastavatkin keikat kunnialla maaliin – perävalotakuu ei kuulu valikoimaamme.

Olemme itsenäinen toimija

Kaikki omistajat työskentelevät yrityksessä ja maksamme kaikki verot Suomeen.

Olemme täällä nyt ja huomenna

Emme etsi pikavoittoja, vaan satsaamme kestäviin asiakassuhteisiin.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako Technology as a Service? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Kerromme lisää ja suunnittelemme tarpeisiisi sopivan TaaS-palvelupaketin.

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555