TV Tools
Palvelut

Mahdollistamme. Kehitämme. Palvelemme.

Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa. Tutustu palveluihimme alla olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Ohjelmistokehitys

Kehittyminen ja kehittäminen ajavat meitä eteenpäin. Me uskomme, että digitaalisessa maailmassa hyvä käytettävyys ja automaation älykäs valjastaminen ovat voittajia. Yhdistämällä teknologia tuntemuksemme ja oman sovelluskehityksemme luomme moderneja teknologiaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä uudistumaan digitaalisten murrosten aikakaudella.

Viime vuosina olemme panostaneet ohjelmistokehitykseen ja omaan tuotekehitykseen. TV Tools on ohjelmistoalalla nuorehko tekijä, mutta siitä huolimatta ohjelmistokehitystiimimme, Dev Team, on ollut toteuttamassa isojakin projekteja ja palveluita. Ohjelmistokehitys on nopeiten kasvava palvelualueemme ja kasvatamme Dev Teamiä jatkuvasti.

Mon Tool

Uskomme, että teknisten ratkaisujen ylläpitoa tulee kehittää reaktiivisesta proaktiiviseen suuntaan. Käyttäjien kohtaamia häiriötä ja tuotantokatkoja voidaan vähentää, kun hälyyttävät muutokset havaitaan ajoissa. Tähän tehtävään olemme kehittäneet Mon Tool -valvontapalvelun, joka tekee valvonnasta vaivatonta.

Embernator

Lawo VSM on yksi broadcast-alan käytetyimmistä ohjausjärjestelmistä. Embernator on integraatioalusta, joka laajentaa VSM:n toiminnallisuutta. Embernatorin avulla VSM:llä voidaan ohjata muun muassa lukuisia Blackmagic Design ja NTP Technologies tuotteita.

Media Pocket

Tytäryhtiömme Media Tailorin kanssa yhteistyössä kehitetty Media Pocket on pilvipalvelu älykkääseen median hallintaan. Se on yksi nopeiten kehittyvistä tuotteistamme. Media Pocket mahdollistaa muun muassa median pitkäaikaisen pilvitallennuksen turvallisesti ja keinöälyn hyödyntämisen tuotannoissa. Tällä hetkellä kehitämme siihen ominaisuuksia palvelemaan etenkin tuotanto- ja mediayhtiöitä.

Media Tailorin media-
logistiikka-alusta

Tytäryhtiömme ydinliiketoiminta kiteytyy mediasisältöjen toimitusketjun automatisointiin ja tehostamiseen. Olemme kehittäneet tätä tehtävää varten modernin ja pitkälle automatisoidun palvelualustan. Vuosittain alustalla tehdään 1,5 miljoonaa automatisoitua työnkulkua ja käsitellään yli 20 000 ohjelmaa TV ja VOD -jakeluun.

Media Tailor TV-lähetysyksikkö

Olemme kehittäneet Media Tailorin lähetysjärjestelmän integraatiot seuraavien teknlogioiden välille:

  • Cinegy -lähetysautomaatio ja -serverit
  • Riedel MediorNet – video ja audio infra
  • Vizrt -grafiikkajärjestelmä
  • CasparCG -grafiikkajärjestelmä
  • Digita HybridiTV -palvelu
  • SCTE-104

Media Tailor Graphics Hub

TV Tools kehitti tytäryhtiömme tarpeisiin täysimittaisen TV-lähetysten grafiikkajärjestelmän.

Graphics Hub on vahvan ohjelmistokehitysosaamisen lisäksi hyvä esimerkki kyvykkyydestämme tuottaa kokonaisratkaisuja. TV Tools toteutti softan lisäksi tarvittavan mediateknologian ja infran tähän kokonaisuuteen.

Vahvuutemme

Ohjelmistokehitystiimillämme on laaja-alaista kokemusta ohjelmistosuunnittelusta ja jatkuvasta kehittämisestä. Vahvuuksimme kuuluvat myös broadcast- ja mediateknologian osaaminen sekä eri tekniikoilla toteutettavat integraatiot. Yrityksemme sisällä tiimien välinen yhteistyö on saumatonta, minkä ansiosta mahdolliset infrastruktuuritarpeet kuten pilvipalvelut, virtualisointi ja verkkoinfrat voidaan täyttää saman katon alta.

Määrittely
ja suunnittelu

Jatkuva kehitys

Integraatiot

Broadcast- ja mediateknologian osaaminen

Jatkuva testaus ja tuontantoonvienti

Sovellus­­-
ylläpito

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Dev Team
Mika Laitinen

Mika Laitinen

Senior Software Engineer