TV Tools
Palvelut

Mahdollistamme. Kehitämme. Palvelemme.

Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa. Tutustu palveluihimme alla olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Videokalibrointi

Videokalibroinnilla tarkoitetaan näyttölaitteiden kalibrointia. Tavoitteena on varmistaa, että näyttö toistaa sisällön samannäköisenä kuin sisällöntuottaja on sen masteroinut.

Kalibroinnissa analysoidaan näytön tuottamaa kuvaa mittalaitteiden avulla ja säädetään näytön asetuksia joko automaattisesti tai manuaalisesti, niin että toistettavan kuvan väri- ja kirkkaustasot toistuvat oikein. Kalibrointijärjestelmä pystyy analysoimaan näyttölaitteiden tuottamaa kuvaa huomattavasti tarkemmin kuin ihmisen silmä. Oikein ja säännöllisesti tehtynä kalibrointi varmistaa, että toistettava sisältö toistuu juuri niin kuin sen on tarkoitettu.

Olemme Portrait Displays Calman -kalibrointijärjestelmän sertifioitu jälleenmyyjä, palveluntarjoaja ja kouluttaja Pohjoismaissa.

  • Tarjoamme kalibrointia CaaS -palveluna (Calibration-as-a-Service)
  • Myymme Calman -kalibrointijärjestelmiä
  • Koulutamme kalibrointijärjestelmien käyttöä

Kenelle?

Tarjoamme videokalibrointia media-alan ammattilaisille sekä kulutuselektroniikan myymälöille. Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa kalibrointia kuluttajille.

Hanki kalibrointi palveluna

Suoritamme kalibroinnin Portrait Displays Calman -ohjelmistolla sekä mittalaitteilla ja testigeneraattoreilla. Samaan järjestelmään luottavat esimerkiksi Hollywoodin arvostetuimmat värimäärittelijät sekä suoratoistopalvelu Netflix, joka edellyttää omilta kumppaneiltaan, että sisällön masterointiin käytettävien yksiköiden monitorit on kalibroitu Calman -ohjelmistolla.

Kalibroimme kaikki näyttölaitteet – videomonitorit, TV:t, tietokoneiden näytöt sekä projektorit. Toimitamme jokaisesta kalibroinnista raportin, josta ilmenee kalibrointia edeltävä tilanne sekä kalibroinnin lopputulos tehtyine säätöineen. Voit tilata kalibroinnin joko kertaluonteisena työnä tai jatkuvana palveluna.

Osta oma kalibrointijärjestelmä

Voit hyvin suorittaa kalibroinnin myös itse! Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan Calman -kalibrointijärjestelmän ja koulutamme sen oikeaoppiseen käyttöön. Koulutus sisältää myös teoriaa digitaalisen kuvantoiston perusperiaatteista sekä SDR ja HDR -kalibroinnin eroavaisuuksista.

Audiokalibrointi

Olemme Genelec jälleenmyyjä ja sertifioitu Genelec SAM (Smart Active Monitor) ja GLM  -järjestelmien asiantuntija. Myymme Genelec ammattikaiuttimia ja -järjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat hyödyntää Genelec äänentoistoa täydessä potentiaalissaan, erinomaisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Jokainen huonetila reagoi ääneen eri tavalla, lisäämällä tai poistamalla yksityiskohtia ja dynamiikkaa äänestä. Audiokalibroinnilla minimoidaan huoneakustiikan haitalliset vaikutukset äänenlaatuun ja taajuustasapainoon.

Saat meiltä tilaasi sopivan Genelec SAM -kaiuttimien optimoinnin GLM -ohjelmistolla ja mittalaitteilla.

Otahan yhteyttä!