TV Tools
Palvelut

Mahdollistamme. Kehitämme. Palvelemme.

Palvelemme teitä mielellämme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa. Tutustu palveluihimme alla olevan valikon kautta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Ylläpito ja valvonta

Asiakkaidemme järjestelmät ja alustat ovat meille kaikki kaikessa. Niiden suunnittelun yhtenä pääperiaatteena on aina toimintavarmuus ja luotettavuus. Hyvän suunnittelun lisäksi toimintavarmuus saavutetaan näkemyksemme mukaan aktiivisella valvonnalla, päivityksillä ja ylläpidolla. Tarjoamme ylläpito- ja valvontapalvelua kaikille toteuttamillemme ratkaisuille. Ylläpidämme ja valvomme myös muiden rakentamia järjestelmiä – ota rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset ylläpitokumppania!

Ylläpitopalvelumme perustuu jatkuvasti kehittyviin toimintatapoihin. Palvelua tuottavat tiimit koostuvat alan huippuosaajista. Tavoitteenamme on taata asiakkaillemme korkealaatuinen ja helposti saavutettava ylläpitopalvelu.

Uskomme, että ylläpitoa kannattaa kehittää reaktiivisesta proaktiiviseen suuntaan. Kun ongelmat huomataan ennen niiden eskaloitumista, voidaan vähentää merkittävästi käyttäjien kohtaamia häiriöitä ja tuotantokatkoja. Tähän tehtävään olemme kehittäneet oman Mon Tool -valvontapalvelun. Se kuuluu aina palveluna hankittaviin ratkaisuihin ja voidaan liittää myös osaksi ylläpitopalvelua. Voit tutustua Mon Tooliin tarkemmin sen omalta tuotesivulta.

Palvelun sisältö

Lähi- ja etätuki

Palveluportaali

Ohjelmisto-
päivitykset

Oma asiakas-
vastaava

Dokumentaation hallinta

Varaosat ja -laitteet

optio

Mon Tool valvonta

optio, tutustu

Elinkaarihallinta

optio, tutustu

PALVELUPYYNNÖT 2021

KORKEIN PALVELUTASO

24/7

järjestelmiä ylläpidossa

tallennusTILAA ylläpidossa

PB

KOTIMAISTA TV KANAVAA YLLÄPIDOSSA

Ota rohkeasti yhteyttä