Banijay_backup_media_safe
Tuotteet

Media Safe on TV Toolsin kehittämä varmennusratkaisu mediatiedostoille sekä niihin liittyvälle muulle datalle. Media Safe on suunniteltu suurien datamäärien nopeaan varmennukseen ja versiointiin.

Digitaalisessa maailmassa datan turvaaminen on kriittistä lähes jokaisen liiketoiminnan kannalta. Median tuotannossa, hallinnassa ja jakelussa mediatiedostot ovat toiminnan keskiössä. Moneen muuhun dataan verrattuna mediatiedostot ovat suuria ja niitä syntyy etenkin tuotantovaiheessa paljon kerrallaan. Tämä asettaa niiden varmentamiseen teknisiä vaatimuksia ja kustannuspaineita. Uskomme, että tämän datan varmentamisen tulee olla helppoa ja luotettavaa. Tarvittaessa varmennettuun dataan tulee päästä käsiksi nopeasti.

Media Safe on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Meillä on kokemusta erilaisista median varmennusratkaisuista yli 15 vuoden ajalta. Olemme hyödyntäneet tämän kokemuksen Media Safen kehityksessä ja yhdistäneet eri ratkaisujen parhaat ominaisuudet yhteen.

Ominaisuudet

Yhteensopiva

Täydellinen Elements ja Codex -levyjärjestelmien varmennukseen. Tukee macOS. Windows ja Linux -käyttöjärjestelmiä. Suunniteltu ja testattu toimimaan Adobe Premiere Pro:n kanssa.

Tuotannon turvaaja

Suorituskyky riittää myös rajoitettuun tuotantokäyttöön, mikäli tuotantolevy on poissa käytöstä.

On-site tai Off-site

Järjestelmä voidaan sijoittaa asiakkaan tiloihin tai TV Toolsin konesaliin. Suosittelemme tuotanto- ja varmennusjärjestelmien sijoittamista eri lokaatioihin, vähintään eri palotiloihin.

Skaalautuva

Kapasiteettia ja suorituskykyä voidaan laajentaa joustavasti.

Kustannustehokas

Media Safe €/TB on 50-80% edullisempaa tuotantolevypintoihin verrattuna.

  • Mallit: 24 tai 60 levypaikan mallit.
  • Kapasiteetti: 96TB – 2,9PB yhdessä järjestelmässä. Suurempaa kapasiteettitarpeita varten voidaan käyttää useaa järjestelmää yhdessä.
  • Liitännät: Vakiona 2x100GbE, 2x10GbE ja 1x1GbE (management). Optiona saatavilla lisäportteja sekä erilaisia porttikonfiguraatioita.
  • Varmennusohjelmisto: Archiware P5
  • Takuu: Vakiona 5 vuoden takuu.

Kysy lisää!