TV Tools
MEILLE TÖIHIN

Hei osaaja!

Me uskomme, että työssään viihtyvät tekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita. Työskentelemme eteenpäin katsovien yritysten kanssa ja samalla hillitsemme ilmastonmuutosta luontomissiomme avulla.

Meille ominaista on asiakkaan luottamusta ruokkiva tekemisen meininki. Kehittyminen ja kehittäminen ajavat meitä eteenpäin. Haluamme toimia inspiraationa alalla ja tehdä asioita uudella tavalla.

Tarjoamme vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Meillä ketään ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan työkaveria autetaan ja tuetaan. Uusille työntekijöille meillä on kattava perehdytysjärjestelmä. Jokaisella Toolsilaisella on mahdollisuus urakehitykseen ja osaamisensa kehittämiseen.

Tiimimme

Back Office Team

Tiimi on yhtiömme ytimessä pitäen ostot- ja myynnit, laskutukset sekä muut kaupalliset taustatoiminnot napakasti hallussaan. Yksikään päivä ei Back Office -tiimissä ole samanlainen. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien muiden tiimien kanssa ja vastaa myös suoraan asiakkaidemme tarpeisiin. Tiimi toimii Lauttasaaren toimipaikassamme.

Camera Team

Tiimi vastaa kuvauskalustojen, tuotantovälineiden ja lisävarusteiden myynnistä, asiakaspalvelusta ja huolloista. Tiimiläiset suhtautuvat kameratekniikkaan intohimoisesti ja pitävät Showroomimme tuotevalikoiman ajan tasalla. Meiltä löytyy osaamista myös kamera-, kinopää- ja jalustahuoltoon. Tiimi toimii Lauttasaaren ja Pasilan toimipaikoissamme.

Dev Team

Dev Team vastaa ohjelmistokehityksestämme. Tiimimme valitsee itse omat työkalut, alustat ja työskentelytavat. Tämä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja nopeat liikkeet. Tiimi tarjoaa monipuolisia rooleja ja jokaiselle sopivan suhteen itsenäistä työtä ja tiimityötä. Tiimiläisemme pääsevät työskentelemään eri projekteissa ja palveluissa meidän muiden tiimien kanssa sekä suoraan asiakkaidemme kanssa.

Media Technology Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja median tuotantoon ja jakeluun avaimet käteen -periaatteella. Tuemme teknologiaratkaisujen kehittämistä ja vastaamme niiden ylläpidosta 24/7 palvelutasolle saakka. Tiimistämme löytyy monipuolisesti huippuosaajia broadcast- ja mediateknologiohin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa TV- ja mediayhtiöistä sekä tapahtumatiloista. Tiimi toimii Pasilan ja Tampereen toimipaikoissamme.

Post & Infra Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja ja kokonaispalveluita median jälkituotantoon ja hallintaan. Tiimillä on huippuosaamista jälkituotannon teknologioista ja IT-palveluista. Tiimimme päivittäisessä ylläpidossa on useita kymmeniä järjestelmiä, pääkaupunkiseudulta Pohjois-Suomeen saakka. Avaimet käteen -pakettien ja palvelukokonaisuuksien lisäksi löydämme ratkaisut myös erikoistarpeisiin. Tiimi toimii Lauttasaaren toimipaikassamme. 

Shipbuilding Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa broadcast-järjestelmiä valtameriristeilijöille avaimet käteen periaatteella. Tiimissämme on huippuosaamista broadcast-teknologioista sekä erikoisosaamista laivaympäristöistä. Tiimi vastaa laivaprojekteista suunnittelusta valmiin ratkaisun luovutukseen saakka. Tiimillä on omat tuotantotilat Turussa telakan läheisyydessä. Tiimissä pääset työskentelemään myös telakalla uusissa rakenteilla olevissa valtameriristelijöissä sekä osallistumaan valmiiden alusten luovutukseen.

TV Toolsilla työkavereita tuetaan aina tarvittaessa. Hyvän ilmapiirin lisäksi jokainen työpäivä on aina virkistävän erilainen, mikä mahdollistaa osaamiseni jatkuvan kehityksen.

Teemu Strand
Systems Specialist

Henkilöstöedut

Liikuntaetu

Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia Smartum liikuntaedulla.

Kulttuurietu

Työntekijämme voivat virkistäytyä kulttuurin parissa hyödyntämällä Smartum kulttuurietua.

Lounasetu

Edenred lounaskortti kuuluu työsuhde-etuihimme.

Rukan mökki

Työntekijämme voivat varata ilmaisia mökkivuoroja lomailuun Rukan ja Kuusamon luonnossa.

Huipputyökalut

Mac tai Windows työasema, iPhone, modernit alustat sekä rooliin liittyvät työkalut ja mittalaitteet mahdollistavat sujuvan työskentelyn.

Virkistystapahtumat

Järjestämme vuosittain vähintään kaksi isompaa tapahtumaa sekä joukon pienempiä projekti- ja tiimikohtaisia virkistystapahtumia.

Välipalat toimistolla

Pidämme huolen siitä, että toimistoilla on tarjolla terveelliset ja virkistävät tarjoilut.

Luontomissio

Työskentelemällä TV Toolsissa tuet Suomen luonnon monimuotoisuutta ja autat hillitsemään ilmastonmuutosta.
Lue lisää luontomissiostamme.

Mielenkiintoisimmat asiakkuudet ja projektit

Työskentelemme eteenpäin katsovien yritysten kanssa merkityksellisissä projekteissa.

 

Tällä hetkellä haemme

Senior Software Engineer
Dev Team
Rekry

Senior Software Engineer

Software Engineer
Dev Team
Rekry

Software Engineer

Eikö sinulle sopivaa paikkaa löydy juuri nyt? Ei hätää! Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tekijöistä. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen alta.