TV Tools
MEILLE TÖIHIN

Hei osaaja!

Me uskomme, että työssään viihtyvät tekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita. Työskentelemme eteenpäin katsovien yritysten kanssa ja samalla hillitsemme ilmastonmuutosta luontomissiomme avulla.

Meille ominaista on asiakkaan luottamusta ruokkiva tekemisen meininki. Kehittyminen ja kehittäminen ajavat meitä eteenpäin. Haluamme toimia inspiraationa alalla ja tehdä asioita uudella tavalla.

Tarjoamme vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Meillä ketään ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan työkaveria autetaan ja tuetaan. Uusille työntekijöille meillä on kattava perehdytysjärjestelmä. Jokaisella Toolsilaisella on mahdollisuus urakehitykseen ja osaamisensa kehittämiseen.

Tiimimme

Back Office Team

Tiimi on yhtiömme ytimessä pitäen ostot- ja myynnit, laskutukset sekä muut kaupalliset taustatoiminnot napakasti hallussaan. Yksikään päivä Back Office -tiimissä ei ole samanlainen. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien muiden tiimien kanssa ja vastaa myös suoraan asiakkaidemme tarpeisiin. Tiimi toimii Helsingin päätoimipaikassa.

Camera & Lights Team

Tiimi vastaa kuvauskalustojen, tuotantovälineiden ja lisävarusteiden myynnistä, asiakaspalvelusta ja huolloista. Tiimiläiset suhtautuvat kamera- ja valotekniikkaan intohimoisesti ja pitävät Showroomimme tuotevalikoiman aina ajan tasalla. Meiltä löytyy osaamista myös kamera-, kinopää- ja jalustahuoltoon. Tiimi toimii Helsingin päätoimipaikassamme, jossa myös Showroom sijaitsee.

Dev Team

Dev Team vastaa ohjelmistokehityksestämme. Tiimimme valitsee itse omat työkalut, alustat ja työskentelytavat. Tämä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja nopeat liikkeet. Tiimi tarjoaa monipuolisia rooleja ja jokaiselle sopivan suhteen itsenäistä- ja tiimityötä. Tiimiläisemme pääsevät työskentelemään eri projekteissa ja palveluissa muiden tiimien kanssa sekä myös suoraan asiakkaidemme kanssa.

Media Technology Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja median tuotantoon sekä jakeluun avaimet käteen -periaatteella. Tuemme teknologiaratkaisujen kehittämistä ja vastaamme niiden ylläpidosta 24/7 palvelutasolle saakka. Tiimistämme löytyy monipuolisesti huippuosaajia broadcast- ja mediateknologiohin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa TV- ja mediayhtiöistä, sekä tapahtumatiloista. Tiimi operoi Helsingin ja Tampereen toimipaikoissamme.

Post & Infra Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja ja kokonaispalveluita median jälkituotantoon ja hallintaan. Tiimillä onkin huippuosaamista jälkituotannon teknologioista ja IT-palveluista. Tiimimme päivittäisessä ylläpidossa on useita kymmeniä järjestelmiä, pääkaupunkiseudulta Pohjois-Suomeen saakka! Avaimet käteen -pakettien ja palvelukokonaisuuksien lisäksi löydämme ratkaisut myös erikoistarpeisiin. Tiimi toimii Helsingin toimipaikassamme. 

Shipbuilding Team

Tiimi suunnittelee ja toteuttaa broadcast-järjestelmiä valtameriristeilijöille avaimet käteen periaatteella. Tiimissämme on huippuosaamista broadcast-teknologioista sekä erikoisosaamista laivaympäristöistä. Tiimi vastaa laivaprojekteista suunnittelusta valmiin ratkaisun luovutukseen saakka. Omat tuotantotilamme sijaitsevat Turussa telakan läheisyydessä. Tiimissä pääset työskentelemään myös telakalla uusissa rakenteilla olevissa valtameriristelijöissä sekä osallistumaan valmiiden alusten luovutukseen.

TV Tools tarjoaa minulle toimivan kokonaisuuden vapautta ja vastuuta. Työaikajärjestelmä on mukavan joustava. Saan sopivasti haastetta turvallisessa ympäristössä.

Olli Aromaa
Head of Media Technology Solutions
Media Technology Team

TV Toolsilla projektit pysyvät mielenkiintoisina ja hommat hoidetaan määrätietoisesti. Kahdeksan vuoden työhistoriani näyttääkin, että nautin olostani täällä – kiitos hyvän tiimihengen.

Heikki Lindroos
Head of Software Development
Dev Team

maria_kamppi_tvtools

Back Office -tiimi on yrityksen toiminnan ytimessä. Vaikka tekeminen on joskus hektistä, muiden tiimien ja asiakkaiden tarpeiden täyttyminen luovat kerta toisensa jälkeen onnistumisen tunteita.

Maria Kämppi
Office Manager
Back Office Team

Tiimihenki Media Tech -tiimissä on erinomainen. Kaveria autetaan ja hommat luistaa. Työnkuvat elävät kokemuksen mukaan. Täällä saa rauhassa kasvaa ja kehittyä.

Mikko Hallikainen
Systems Specialist
Media Technology Team

TV Toolsilla työkavereita tuetaan aina tarvittaessa. Hyvän ilmapiirin lisäksi jokainen työpäivä on aina virkistävän erilainen, mikä mahdollistaa osaamiseni jatkuvan kehityksen.

Teemu Strand
Systems Specialist
Media Technology Team

Henkilöstöedut

Liikuntaetu

Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia kuntosali- ja Smartum liikuntaeduilla.

Kulttuurietu

Työntekijämme voivat virkistäytyä kulttuurin parissa hyödyntämällä Smartum kulttuurietua.

Lounasetu

Edenred lounaskortti kuuluu työsuhde-etuihimme.

Rukan mökki

Työntekijämme voivat varata ilmaisia mökkivuoroja lomailuun Rukan ja Kuusamon kauniissa luonnossa.

Huipputyökalut

Mac tai Windows työasema, iPhone, modernit alustat sekä rooliin liittyvät työkalut ja mittalaitteet mahdollistavat sujuvan työskentelyn.

Virkistystapahtumat

Järjestämme vuosittain vähintään kaksi isompaa tapahtumaa sekä joukon pienempiä projekti- ja tiimikohtaisia virkistystapahtumia.

Välipalat toimistolla

Pidämme huolen siitä, että toimistoilla on tarjolla terveelliset ja virkistävät tarjoilut.

Luontomissio

Työskentelemällä TV Toolsissa tuet Suomen luonnon monimuotoisuutta ja autat hillitsemään ilmastonmuutosta.
Lue lisää luontomissiostamme.

Mielenkiintoisimmat asiakkuudet ja projektit

Työskentelemme eteenpäin katsovien yritysten kanssa merkityksellisissä projekteissa.

 

Tällä hetkellä haemme

Eikö sinulle sopivaa paikkaa löydy juuri nyt? Ei hätää! Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tekijöistä. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen alta.