tvtools_tuotteet_mon_tool_hero
Tuotteet

mon tool.

Uskomme, että teknisten ratkaisujen ylläpitoa tulee kehittää reaktiivisesta proaktiiviseen suuntaan. Tähän tehtävään olemme luoneet Mon Tool -valvontapalvelun, joka tekee valvonnasta vaivatonta.

Liiketoiminnalle keskeisen teknologian toimivuutta ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Sisäiset tai ulkoiset häiriötekijät voivat vaikuttaa järjestelmiin ja hoitamattomana aiheuttaa vakaviakin ongelmia ja tuotantokatkoja. Mon Tool -valvontapalvelulla voit valvoa medialiiketoimintasi teknologiaratkaisuja keskitetysti ja käyttäjäystävällisesti. Mon Toolilla helpotat järjestelmäsi ylläpitoa ja vähennät käyttäjien kohtaamia ongelmia. Monipuolisen valvontatyökalun ja sen generoimien hälytysten ansiosta järjestelmien ylläpitäjät ja käyttäjät voivat olla askeleen edellä reagoidessaan tunnistettuihin virheisiin ja vikoihin, ennen niiden eskaloitumista.

mon tool.

Asianmukainen valvontatyökalu helpottaa käyttäjien päivittäistä työskentelyä järjestelmien kanssa – kaikkien komponenttien tiedot on keskitetty intuitiivisesti yhteen käyttöliittymään. Tilastojen kerääminen ja analysointi auttaa seuraamaan häiriötilojen kehitystä ja tunnistamaan trendejä. Kuorman ja suorituskyvyn mittaaminen puolestaan mahdollistaa tehokkaamman kapasiteetin mitoituksen ja alentaa näin kustannuksia.

Mon Tool tekee teknlogiaratkaisujen valvonnasta helppoa ja vaivatonta.

Monitoroitavat

Ominaisuudet

Nopea käyttöönotto järjestelmädokumentaation avulla

  • Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Tiimimme pystyttää valvonnan teille hyödyntäen automaatiota ja järjestelmän dokumentaatiota.

Infonäyttö tuotantotiloja varten

  • Valvontanäkymät saadaan esille tuotanto- ja tarkkaamotiloihin suoraan Smart TV:hen tai monitoriin itsenäisen infonäyttö-näkymän avulla. Näin kaikki oleellinen tieto on aina käyttäjien nähtävillä.

On-premise-, pilvi- ja hybridi-valvonta

  • Mon Tool palvelu voidaan asentaa asiakkaan tiloihin ja pilveen – tai toteuttaa niiden yhdistelmä. Palvelu pystyy valvomaan sekä asiakkaan tiloissa olevaa teknologiaa, että pilvessä ajettavia palveluita.

Sähköposti- ja SMS-notifikaatiot

  • Hälytyksiä voidaan lähettää sähköpostilla ja tekstiviestein. Ilmoitusasetukset on muokattavissa joustavasti tarpeiden mukaan.

Slack ja räätälöidyt ilmoituskanavat

  • Mon Tool pystyy lähettämään ilmoituksia ja hälytyksiä Slack -viestintäpalveluun. Lisäksi olemme tehneet räätälöityjä integraatiota tuotanto- ja tarkkaamotilojen hälytysvaloihin.

Valmiit integraatiot

AJA
AJA
Archiware
Archiware
Arista
Arista
Avid
Avid
AWS
AWS
Barco
Barco
BlackMagic Design
BlackMagic Design
Christie
Christie
Cinegy
Cinegy
Cisco
Cisco
CueScript
CueScript
Evertz
Evertz
ELEMENTS
ELEMENTS
EVS
EVS
Dell
Dell
Edgeware
Edgeware
Fortinet
Fortinet
Guntermann & Drunck
Guntermann & Drunck
Haivision
Haivision
Harmonic
Harmonic
Hi
Hi
HP
HP
Jünger
Jünger
Lawo
Lawo
Oracle
Oracle
Panasonic
Panasonic
Pebble Beach Systems
Pebble Beach Systems
Riedel
Riedel
Rohde & Schwarz
Rohde & Schwarz
Skaarhoj
Skaarhoj
Sony
Sony
Telemetrics
Telemetrics
Telestream
Telestream
Ubiquiti
Ubiquiti
Teradek
Teradek

“Mon Tool kertoo reaaliaikaisesti eri järjestelmien statuksen. Tiedon saan kätevästi Zendeskin feediin ja Slack-kanavalle, eikä minun tarvitse erikseen käydä tarkastamassa laitteiden tilaa.”

Tatu Sundberg
Super User
Media Tailor

Mon Tooliin luottavat

Mediawan Finland
Fremantle Media
Hasan & Partners
ITV Studios
Media Tailor
MTV
Royal Caribbean
Warner Bros
Yellow Film & TV
Yleisradio

Kiinnostuitko? Kysy lisää!