TV Tools
UUTIset

 IBC 2023: Lawo HOME Apps

Lawo julkaisi IBC 2023 tapahtumassa monipuolisen ohjelmistopohjaisen ratkaisunsa videon ja äänen käsittelyyn. HOME Apps voidaan asentaa standardi palvelimille, konesaleihin ja pilveen. Lisenssipohjaisuus takaa skaalautuvuuden ja se integroituu saumattomasti osaksi Lawo HOME -ekosysteemiä. Home Appsilla voidaan muun muassa luoda monikuvajakoja, transkoodata videosignaaleja ja tehdä ristikonversioita, sekä liittää HTML5-graffiikkaa kuviin.

Lawo
Lawo

Processing-komponentti täydentää Lawo jo julkaisemaa HOME Apps komponenttikirjoa: Connectivity, Security ja Management. Processing-pilarin lisääminen valikoimaan varmistaa tulevaisuuden skaalautuvuuden ja tuo merkittävää ketteryyttä ja joustavuutta mediayritysten toimintaan.

HOME Apps täydentää Lawo ympäristöä, jolloin heidän tuotteilla voidaan rakentaa high-end järjestelmä vaativiin tarpeisiin.

Yhdistämällä HOME Appsin prosessointikyvykkyydet A_UHD- ja .edge-laitteisiin, voimme luoda erittäin tehokkaan tuotantoympäristön, jota voidaan ohjata keskitetysti Lawon web-pohjaisella Home GUI -käyttöliittymällä.

”Lawon päätös luoda prosessointi kaupallisesti saatavilla olevien COTS-palvelimien käyttöön osoittaa, että he ovat seuranneet trendejä tarkasti. IT-ratkaisuihin pohjautuva ratkaisu kantaa pitkälle tulevaisuuteen.”

Olli Aromaa
Head of Media Technology Solutions
TV Tools Oy

Lawo julkaisi HOMEn uuden Processing-komponentin yhteydessä neljä videonkäsittelysovellusta, joihin liitetään pian muita ääni- ja videotyökaluja:

  • HOME Multiviewer
  • HOME UDX conversion with HDR processing
  • HOME Stream Transcoder
  • HOME Graphic Inserter

Lue lisää HOME Solution sovelluksista Lawon sivuilla ja ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Media Technology Team
Olli Aromaa

Olli Aromaa

HEAD OF MEDIA TECHNOLOGY SOLUTIONS

+358 50 577 7411