TV Tools
UUTISET

IBC 2023: Adoben uudet tekoälyominaisuudet ja 3D-toiminnot Premiere Prossa ja After Effectsissä

Adobe on ottanut merkittäviä askelia eteenpäin tekoälyn ja 3D-innovaatioiden hyödyntämisessä kaikissa alustoissaan. Erityisesti video-ohjelmistot, kuten Premiere Pro ja After Effects, ovat hyötyneet merkittävästi uusista ominaisuuksista.

Adobe
Adobe

Olemme ainoa Adobe Video Solution Partner Pohjoismaissa.

Adoben uusimmat Premiere Pro- ja After Effects -ohjelmien beta-versiot tarjoavat luovan alan ammattilaisille nopean, luotettavan ja intuitiivisen työkalupakin, joka tehostaa alustojen tarjoamia hyötyjä entisestään ja edistää saumatonta yhteistyötä niin ohjelmistojen kuin tekijöiden kesken.

Pitkäjänteinen kehitystyö on perustunut käyttäjien palautteeseen. Sen ansiosta uudet innovaatiot tukevat luovia osaajia parhaalla mahdollisella tavalla.

Uudet tekoälypohjaiset ominaisuudet automatisoivat aikaa vieviä tehtäviä, jolloin videoeditoijat ja motion-graafikot voivat toteuttaa luovia visioitaan nopeasti. Lisäksi lukuisat työnkulun parannukset lisäävät tuottavuutta merkittävästi.

Premiere Pro

Premiere Pro on kantanut videotyökalujen soihtua koko olemassaolonsa ajan. Läpi aikojen se on tullut tunnetuksi aikaa edellä olevasta kehitystyöstään ja käyttäjälähtöisestä lähestymistavastaan.

Nyt ohjelmisto on ottanut uusia askeleita AI:n saralla. Tässä oleellisimmat:

Puheen parannus

Premiere Pro käyttää tekoälyä parantaakseen videoiden puheen laatua poistamalla taustakohinaa ja parantamalla huonosti nauhoitettua ihmisääntä. Se tarjoaa säätimen taustamelun tasapainottamiseksi halutun tuloksen saavuttamiseksi. Ääniluokkamerkintä (Audio Category Tagging) auttaa luokittelemaan äänileikkeet, mikä tehostaa äänieditointia.

Tekstipohjainen editointi

Tekstipohjainen muokkaus sisältää nyt turhien täytesanojen tunnistuksen, joka mahdollistaa täytesanojen ja taukojen automaattisen tunnistamisen ja poistamisen dialogista. Nämä ominaisuudet ovat käytettävissä Transcript-paneelissa. Ei siis enää tarpeettomia ähinöitä ja huokailuja!

Suorituskyvyn optimointi

Uusimmassa versiossa on merkittäviä aikajanan suorituskykyparannuksia, jotka nopeuttavat editointia. Effects Manager auttaa tunnistamaan yhteensopimattomat lisäosat järjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi. Automaattinen projektin palautus varmistaa työn jatkuvuuden ongelmatilanteissa.

Värien parannukset

Uudet väriasetukset ja parannetut sävykartoitusvaihtoehdot yksinkertaistavat värinkorjausta. Automaattinen sävykartoitus sisältää kolme uutta menetelmää, Lumetri Color -paneelin kootut asetukset, parannetun LUT-hallinnan ja Viewer Gamma -vaihtoehdon tarkkaan värien hallintaan QuickTime Playerissa.

After Effects

Adobe After Effects on ehdoton voimanpesä kaikille videotuotannosta ja liikegrafiikasta kiinnostuneille. Se on kuin visuaalisten efektien ja animaation taikasauva, jolla hoituu jos jonkinlainen magia!

After Effects on nyt täynnä uusia tekoälyominaisuuksia:

3D-työtila

3D-työtila mahdollistaa syvyyden ja ulottuvuuden sisällyttämisen kompositioihin natiivin 3D-mallin avulla. Tämä sisältää kuvapohjaisen valaistuksen, jonka avulla voidaan yhdistää realistisia kohtauksia ja luoda upeaa 3D-liikegrafiikkaa. Lisäksi on lisätty uusi tekniikka 2D:n ja 3D:n yhdistämiseen kompositioissa.

AI-käyttöinen Roto Brush

Tunnetun Roto Brush -työkalun upouuden AI-mallin avulla vaikeasti erotettavat elementit, kuten päällekkäiset raajat ja hiukset, on helppo poistaa taustastaan. Tämän ominaisuuden avulla editoijat, liikesuunnittelijat ja VFX-artistit voivat säästää tunteja työssään, jolloin käyttäjät voivat keskittyä enemmän projektien luovempaan osuuteen.

Premiere Pron ja After Effectsin lisäksi Adobe on julkaissut uusia ominaisuuksia Frame.iossa. Käyttäjät voivat testata näitä uusia ominaisuuksia beta-versiossa. Yleisessä käytössä nämä ominaisuudet ovat saatavilla myöhemmin syksyllä. Pääsyn betaan ja lisätietoja löytyy Adoben sivuilta.

Ota yhteyttä!

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555