UUTISET

Valot, kamera ja kumppanuus: Astera ja TV Tools

Olemme nyt kumppaneita Asteran kanssa! Asteran arvostetut ja monipuoliset valaisinratkaisut soveltuvat erinomaisesti TV-tuotannoille, elokuviin ja tapahtumiin, kuten teatteriesityksiin, festareille ja konsertteihin.

Astera
Astera

Asterasta

Astera on saksalainen laitteisto-, ohjelmisto- ja valmistusalan erikoisosaaja, joka on ollut edelläkävijä akkukäyttöisten, kauko-ohjattavien LED-valojen kehittämisessä jo 2000-luvun puolivälistä lähtien. Yhtiö on laajalti tunnustettu sekä elokuva- että tapahtumavalaisualalla, ja se asettaa etusijalle innovaation tarjoten 100 % langattomia LED-teknologioita, jotka alan asiantuntijat ovat suunnitellut alan ammattilaisille.

Asteran tuoteosaaminen on ihailtavaa, ja TV Tools on ylpeä Astera-kumppanuudestaan. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä uusi yhteistyö palvelee tärkeitä asiakkaitamme, kuten elokuvantekijöitä, studiota ja tapahtuma-alan ammattilaisia, sekä muita luovia tiimejä entistä kattavammin.

Asteran tuotevalikoima on todella kattava alkaen kannettavista ja värikkäistä putkivaloista, tasavalaistuksen tarjoaviin paneelivaloihin. Astera-valaisimet määrittävät valaistusmahdollisuudet uudelleen elokuva- ja televisioteollisuudessa, tapahtumissa ja sen ulkopuolella. Tutustu jokaiseen tuotekategoriaan alla.

Tubes

Asteran pidetyt LED-putket, Tubet, ovat tunnettuja kannettavuudestaan, joustavuudestaan ja eloisasta värinäytöstään. Näitä putkia voidaan käyttää luomaan dynaamisia valaistustehosteita yksittäisillä pikseleillä tai koko putkella sekä sisä- että ulkotiloissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat niin sähköverkossa käytettävät kuin akkukäyttöiset putket, ja niitä ohjataan saumattomasti AsteraAppin kautta. Putket ovat ensisijainen valinta dynaamisiin ja luoviin valaistuskokemuksiin.

Tuotteet tässä kategoriassa:

  • HeliosTube (Ø42 mm x 550 mm | Ø1.6” x H21.7”)
  • TitanTube (Ø42 mm x 1035 mm | Ø1.6” x H40.7”)
  • HyperionTube (Ø42 mm x 2031 mm | Ø1.6” x 79.9”)
  • AX1Pixel Tube

Voit hankkia Tubet myös paketeissa, jotka sisältävät kaikki tarvittavat lisävarusteet sekä laturin kätevästi pakattuna valmiiseen kantolaukkuun.

Panels

Asteran HydraPanel erottuu luokassaan vertaansa vailla olevalla joustavuudellaan. Se sisältää kuusi mukana toimitettua valomuokkainta tarkan valonsuunnittelun mahdollistamiseksi ja laajan valikoiman kiinnitysvaihtoehtoja. Titan LED -moottorilla varustettuna se tuottaa vaikuttavat 1300 lumenin valotehon jopa akkukäytöllä, mikä tekee siitä huippuluokan valinnan monipuolisiin ja tehokkaisiin valaistusratkaisuihin.

Fresnels

Fresnel-valaisimet ovat korkeatehoisia valoja, jotka vastaavat 1000W volframi-Fresnelin valotehoa 15–60 asteen säteenkulman puitteissa ilman väriviivoja. Tehokkaasti kuluttamalla 250W, ne tarjoavat langattoman ja johdetun DMX-ohjauksen. Ne ovat helppo asentaa ja säätää irrotettavien kahvojen ja YokeBasejen avulla. Fresnel-valaisimet ruokkivat luovuutta millä tahansa kuvauspaikalla.

Tuotteet tässä kategoriassa:

  • LeoFresnel (250W)
  • PlutoFresnel (80W)

Bulbs

Astera NYX Bulb -lamput olivat ensimmäiset ammattimaiset värinsäädettävät LED-lamput elokuva-, näyttämö- ja tapahtumatuotannoille. Lamput voidaan kytkeä päälle lampunkannasta tai käyttäen tavallista virtapankkia. Niissä on CRMX-vastaanotin, RF- ja Bluetooth-moduulit saumattoman ohjauksen mahdollistamiseksi AsteraAppin kautta. Titan LED -moottori mahdollistaa tarkat värit ja valkoiset sävyt erittäin korkealla CRI- ja TLCI-arvolla moitteettoman valaistuslaadun saavuttamiseksi.

PAR & PixelBar

Asteran langaton PixelBar tarjoaa monipuoliset ja kannettavat lineaariset valaisimet sisäänrakennetuilla akuilla, älykkäillä telineillä ja digitaalisella värin kalibroinnilla. PixelBarin yksittäin osoitettavat LEDit tarjoavat erittäin korkean värientoiston. Saatavilla kahdessa eri koossa: 50 cm ja 100 cm.

PowerPAR AX9, AX5 ja TriplePAR toimivat langattomina valoina, tyylikkäinä valonheittiminä ja johdettuina PAR-valoina kustannustehokkaissa ja joustavissa kokonaisuuksissa.

Jokainen sarja tarjoaa alan johtavat värit ja kirkkauden Asteran kehittyneellä teknologialla.

”TV Tools on erittäin ammattitaitoinen ja hyvin organisoitu yritys, jolla on kaikki tarvittavat edellytykset kehittää Suomen markkinaa entisestään. Koko tiimimme odottaa innolla tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan!”

Sebastian Bückle
Sales & Marketing Director
Astera

Voit tutustua lisää Astera-valaistustuotteisiin Asteran verkkosivuilla. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä kamera-ammattilaisiimme! Löydät yhteystiedot alta.

Ota yhteyttä!

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555