UUTISET

Uusi edustus: Tiffen Filters

 Hyviä uutisia ammattikuvaajille – löydät meiltä nyt Tiffen Filtersin laadukkaat kamerasuotimet! Tiffen on maailman arvostetuin kuvantamistarvikkeiden valmistaja ammattikuvaukseen elokuva-, televisio- ja broadcast-aloilla jo yli 80 vuoden kokemuksella.

Tiffen Filters
Tiffen Filters

Tiffen tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan, joissa on huippuluokan muotoilu, erinomainen optinen yhtenäisyys ja vertaansa vailla oleva laatu. Academy of Motion Picture Arts & Sciences on antanut yritykselle tunnustusta erinomaisesta tuotesuunnittelusta ja laadusta Technical Achievement Award- ja Scientific and Engineering Award -palkinnoilla sekä lukuisilla Emmy®-palkinnoilla.

Tiffen Filters -suotimia valmistetaan edelleen heidän ensimmäisessä Hauppaugen-tehtaassa Long Islandilla sekä lisälaitoksilla Burbankissa Kaliforniassa ja Pinewood Studiolla Lontoon ulkopuolella Englannissa

Tiffen Filters.

Tiffenin tunnetuimpia tuotteita ovat Motion Picture & Television (MPTV) -suotimet. MPTV-suotimia löytyy kolmessa eri koossa: 4×4″, 4×5,650″ ja 6,6×6,6″. Yleisin elokuvatuotannossa käytetty koko on 4×5,650″.

Tiffen-suotimet tarjoavat valikoiman ainutlaatuisia tehosteita ja kuvaa parantavia ominaisuuksia, sekä suojaavat linssiä lialta, pölyltä ja naarmuilta.

Tutustu kaikkiin MPTV-suotimiin Tiffenin sivuilla ja ole meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä!