TV Tools
 UUTISET

TV Tools on nyt osa SWITin jälleenmyyjäverkostoa

TV Tools on uusi SWIT-akkujen ja -akkutarvikkeiden jälleenmyyjäkumppani Suomessa. SWIT on alan tunnetuimpia akkuvalmistajia, joka on kerännyt jo vuosien ajan maailmanlaajuista mainetta innovatiivisista tuotteistaan.

SWIT
SWIT

SWIT on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan broadcast- ja elokuva-alan tuotteita. SWITin kehittämät akut ja virtaratkaisut kameroihin, valaisimiin ja lisävarusteisiin ovat olleet jo vuosien ajan suosittuja. SWITin valikoimaan kuuluvat muun muuassa V-Lock ja B-Mount akkuratkaisut sekä akut sekä pieniin, että suuriin elokuva- ja televisiokameroihin. SWITin DV-akut istuvat useille eri monitoreille ja kevyempiin kameroihin.

swit.

Uudet B-Mount-akut ovat yhteensopivia eri valmistajien kameroiden kuten mm. ARRI Alexa 35 kameran kanssa, ja niiden avulla tuotanto voi tehostaa virrankäyttöään.

SWITiltä löydät myös laajan valikoiman V-lock-akkuja: kenttäkuvauksiin sopivia kooltaan pienempiä ja kevyempiä akkuja, sekä lisäksi järjempiä vaihtoehtoja. Osa V-lock-akuista istuu myös lampuille.

”TV Toolsin mediatuotannon asiantuntemus, maine laadukkaiden ratkaisujen tarjoajana sekä sitoutuminen innovaatioihin ja asiakaspalveluun tekivät heistä meille luonnollisen kumppanivalinnan.

Johtavana broadcast- ja media-alan innovatiivisten ratkaisujen valmistajana ja toimittajana SWIT uskoo, että kumppanuus TV Toolsin kanssa antaa meille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita, laajentua markkinoilla ja tarjota entistä enemmän arvoa nykyisille asiakkaillemme.

Olemme innoissamme yhteistyöstä ja odotamme innolla, että voimme yhdessä toimittaa alalle entistä kattavampia ratkaisuja!”

Wei Sun
Vice President
SWIT

swit.

TV Tools on SWIT-kumppani media-alan toimijoille Suomessa. Meillä on laaja tietämys ja kokemus media-alan tarpeista. Kauttamme saat muun muassa SWITin laajasti arvostettujen B-Mount ja V-Lock-tuoteperheiden akut.

Tutustu lisää SWITin akkuratkaisuihin täällä.

Ota yhteyttä!