TV Tools
Uutiset

 Olli Aromaa on aloittanut Head of Media Technology Solutions roolissa

Meillä on ilo ilmoittaa, että TV Toolsin Media Technology Teamin Systems Specialist, Olli Aromaa on aloittanut Head of Media Technology Solutions -roolissa. Hänen työtehtävänsä keskittyy vastaisuudessa mediateknologia- ja broadcast -ratkaisujen suunnitteluun, myyntiin ja toteutusprojektien vetämiseen sekä asiantuntijoiden esihenkilönä toimimiseen.

Olli on päässyt syventämään teknologista suunnitteluosaamistaan kolmen vuoden ajan TV Toolsilla, 10 vuoden TV tuotantojen parissa työskentelyn jälkeen. Äänestä videoon, ja eteenpäin laajempiin infrastruktuurikokonaisuuksiin, hänen kokemuksensa kiteytyy käyttäjäkokemuksen vahvaan ymmärrykseen.

Ollin teknologia- ja suunnitteluosaaminen sekä verkostoitumiskyvyt on huomattu jo aikaisemmin.

Nyt hän pääsee keskittymään ylläpito- ja asiantuntijatehtävien ohella yhä enemmän vahvuusalueihinsa. Position transitio on aloitettu ja perehdytys tehtävään viimeistellään syksyn 2023 aikana.

”On upeaa päästä kehittämään osaamistani talon sisäisesti. Puoleeni voi aina kääntyä, kun tarve mediateknologisille ratkaisuille herää – etsitään yhdessä sujuvimmat työnkulut ja teknologiaratkaisut. Odotan innolla yhteydenottojanne!”

Olli osallistuu TV Toolsin tiimiläisten kanssa IBC 2023 -messuille Amsterdamissa 15.-18.9.2023. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat tavata Ollin messuilla!

 

Media Technology Team
Olli Aromaa

Olli Aromaa

Head of Media Technology Solutions

+358 50 577 7411