UUTISET

 LucidLink valitsi TV Toolsin kumppaniksi Pohjoismaihin!

TV Tools on nyt virallinen LucidLink-kumppani Pohjoismaissa. LucidLink Filespacesin avulla voit käyttää pilvitallennustilaa työasemien paikallisena levynä. LucidLink-teknologia mahdollistaa uudenlaisia työnkulkuja median siirtoon ja työstöön. Työryhmä voi työskennellä saman median parissa, riippumatta siitä missä ryhmän jäsenet ovat.

LucidLink
LucidLink

LucidLink tarjoaa pilvipohjaisen tiedostojärjestelmän suurten datamäärien ja yksittäisten tiedostojen reaaliaikaiseen tallentamiseen ja käsittelyyn.

S3 pilvitallennustila yhdistetään yhdeksi LucidLink FileSpace -levyksi, joka näkyy työasemilla paikallisena levynä.
Taustalla automaattisesti tapahtuva datan siirto ja synkronointi mahdollistaa median tuotannon työnkulut, voit esimerkiksi editoida videota ja audiota suoraan pilvessä.

LucidLink Filespaces on tietoturvallinen ratkaisu, joka mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja skaalautuvuuden. Se toimii saumattomasti minkä tahansa S3 tallennustilan kanssa ja on yhteensopiva johtavien luovien sovellusten kanssa, kuten Adobe Premiere Pro:n, Blackmagic DaVinci Resolven, Apple Final Cut Pro:n, Avid Media Composerin ja monien muiden kanssa.

Katso kuinka LucidLink FileSpaces toimii käytännössä

 

”Minulla on ollut ilo seurata TV Toolsin jatkuvaa kehitystä ja kasvua. Heidän tekemisestään paistaa intohimo ja tekninen asiantuntemus. Olen iloinen saadessani heidät kumppaniksemme pohjoismaisille markkinoille.”

Oliver Gappa
Sales Director DACH and Nordics
LucidLink

”LucidLinkillä on uraauurtava pilviteknlogia. Odotan innolla, että pääsemme hyödyntämään sitä ja sen mahdollistamia työnkulkuja asiakkaidemme kanssa! On hienoa päästä tekemään tätä yhdessä taitavan LucidLink -tiimin kanssa. Yhteistyömme on ollut sujuvaa alusta asti.”

Mikko Kujala
CEO
TV Tools

TV Tools on nyt ensisijainen LucidLink-kumppani media-alan toimijoille Pohjoismaissa Meillä on laaja tietämys ja kokemus, jota medialiiketoimintasi tarvitsee, halusitpa sitten käyttää LucidLinkkiä:

  • osana pilvisiirtymän strategiaasi
  • olemassa olevien pilvitallennustilojen yhdistämiseksi
  • nopeuttaaksesi etätuotannon työnkulkuja

Katso ratkaisun tarkemmat tiedot LucidLinkin verkkosivuilta ja ota meihin yhteyttä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555