TV Tools
UUTISET

Media Pocket mahtuu yhä useamman tuotantoyhtiön taskuun

Media Pocket on ottanut yhä isompaa jalansijaa tuontantoyhtiöiden keskuudessa, kun Podzilla Studios, Pictures Helsinki ja Kuitu Media ovat ottaneet käyttöönsä kattavan pilvialustamme.

Pilvipohjainen medianhallinta-alusta Media Pocket on tullut tunnetuksi sen skaalautuvuudesta usean eri toimialan tarpeisiin. Konsernimme kehittämä alusta on vallannut alaa nyt myös tuotantoyhtiöiden keskuudesta. MAM-alustasta on heille kuoriutunut ratkaisu suurien sisältömäärien jakamiseen, hallinnointiin ja arkistointiin.

Tällä hetkellä Media Pocketia hyödyntävät muun muassa Pictures Helsinki, Podzilla Studios ja Kuitu Media. Näiden lisäksi ratkaisu auttaa myös välillisesti, kun se toimii monelle mediayhtiölle alustana vastaanottaa ja kerätä materiaalia useilta eri materiaalintuottajilta.

Urheilusisältöihin keskittyvä Kuitu Media kuuluu pitäaikaisimpiin Media Pocketin käyttäjiin. Alusta on toiminut heille ennen kaikkea turvallisena ja nopeana arkistointialustana.

Kaikki tiedostomme ovat Media Pocketissa turvassa ja nopeasti käytettävissä. Keskitetty alusta säästää meiltä todella paljon aikaa. Media Pocket mahdollistaa etätyöskentelyn yteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Käytämme useita työkaluja, jotka kaikki käyttävät samaa metadataa. Avoimen API:n käyttö on vähentänyt merkittävästi manuaalisen työn määrää, koska enää ei tarvitse syöttää metadataa erikseen jokaiselle järjestelmälle.

Lauri Antonius
CEO
Kuitu Media Oy

Tuotantoyhtiöt hyödyntävät Media Pocketia usein eri tavoin. Toiset hyödyntävät alustaa aineistojen keräämisessä sekä jakelussa, kun taas toisilla on käytössä Hybrid Cloud -toteutus.

Hybridipilviratkaisussa siirretään editoinnista ja palvelimelta sisältöä suoraan Media Pocketiin, josta käsin aineistoa hyödynnetään pilvessä. Se mahdollistaa paikkariippumattoman tavan työskennellä ryhmän sisäisesti ja käsitellä materiaaleja.

Ratkaisumme soveltuvat hyvin esimerkiksi LucidLinkin kaltaisen lisäpalvelun kanssa yhteen. Tällä yhdistelmällä voidaan mahdollistaa erittäin nopea ja reaaliaikainen editointi myös pilvessä.

Media Pocketin tuotesivulle pääset tästä.

Kehittämämme siirtotyökalu Loader on niin ikään täsmäisku tuotantoyhtiöiden tarpeisiin. Se on mahdollistanut suurten mediatiedostomassojen siirtämisen tuotantoympäristön ja pilvipalvelun välillä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Lue Loaderista lisää täällä.

Oletko tuotantoyhtiön edustaja ja haluaisit jutella siitä, kuinka Media Pocket voisi nopeuttaa työnkulkujanne? Ota rohkeasti yhteyttä!