TV Tools
UUTISET

 IBC 2023: Telestream Vantage Cloud ja Gateway

Pääyhteistyökumppanimme Telestream esitteli IBC 2023 -tapahtumassa uudet tuotteensa, Vantage Cloudin ja Vantage Gatewayn. Nämä innovatiiviset ratkaisut on suunniteltu parantamaan media-alan työnkulkujen hallintaa ja jakelua, korostaen erityisesti joustavuutta ja skaalautuvuutta.

Telestream
Telestream

Vantage Cloud median toimitusketjun hallintaan

Vantage Cloud (aiemmin Cloud Port) on tehokas ratkaisu median hallinnan työnkulkujen kokonaisvaltaiseen orkesterointiin. Se käsittelee saumattomasti SDR:n ja HDR:n välisiä ristikonversiota, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon olemassa olevien työnkulkujen siirtämiselle ja skaalamiselle pilvipohjaiseen SaaS -ympäristöön. Lisäksi Vantage Cloud automatisoi laadunvalvontatarkastukset ja Live/VOD DAI -työnkulut.

Vantage Cloud mahdollistaa työnkulkujen siirtämisen kokonaan pilveen tai olemassa olevan paikallisen Vantage -ympäristön laajentamisen väliaikaisesti ruuhkahuippujen ajaksi.

Vantage Gateway median jakeluun

Vantage Gateway (aiemmin Encoding.com) on kattava ratkaisu tiedostopohjaiseen pilvitranskoodaukseen ja -pakkaukseen, erityisesti suunniteltuna TV lähetyksille ja OTT-palveluille. Se tarjoaa täysimittaisen mediatyönkulun hallinnan ja API -rajapinnan online-transkoodaukseen ja -laadunvalvontaan. Integrointi Telestream Qualifyn kanssa on saumatonta, mahdollistaen automatisoidut laadunvalvonta- ja mediatiedostojen transkoodaustyönkulut.

”Telestream Vantage-tuotteet tarjoaa tehokkaat ratkaisut kaikkiin medialogistiikan tarpeisiin yhdessä paketissa.”

Teemu Strand
Systems Specialist
TV Tools Oy

Oletko kiinnostunut avainkumppaniemme Telestreamin Vantage median toimitusketjun hallinta- ja jakeluratkaisuista? Lue lisää täältä ja ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!