TV Tools
UUTISET

IBC 2023: FUJINON Duvo 24-300mm Portable PL Mount Zoom Lens

FUJINON julkaisi HZK24-300mm-objektiivin Duvo-sarjassaan. Se on kevyt ja näppärä zoom-objektiivi PL-kiinnityksellä, jossa on 12,5x zoomausalue, suunniteltu Super35-kennoille. Linssissä on sisäänrakennettu 1,5x laajennin, joka mahdollistaa täyden kennokoon peiton tai laajennetun zoom-alueen Super35-kameroissa.

Fujinon
Fujinon

Fujinon_lens

FUJINON HZK24-300mm-objektiivi tarjoaa vaikuttavan 12,5-kertaisen zoom-alueen, joka kattaa polttovälit 24 mm:stä 300 mm:iin. Kompakti ja kevyt muotoilu, pituus 270,5 mm ja paino 2,95 kg tekee siitä erinomaisen valinnan live-tapahtumien, kuten urheilun ja konserttien, kuvaukseen. Objektiivi on alun perin suunniteltu Super 35 mm:n kennolle, mutta se voi myös tukea täyden kennokoon antureita aktivoimalla sisäänrakennetun 1,5-kertaisen laajentimen, varmistaen huippuluokan optisen suorituskyvyn ja säilyttäen Super 35 mm:n kuvakulman.

FUJINON HZK24-300mm-objektiivi on valmistettu suurilla halkaisijalla varustetuista asfäärisistä elementeistä ja Super-ED-linsseistä, jotka hallitsevat tehokkaasti poikkeavuuksia ja tuottavat erinomaisen optisen laadun, joka yltää 4K-standardiin. Haamut, linssihalo ja värihaitat minimoidaan, luonnollisen ja korkean resoluution kuvanlaadun varmistamiseksi. Suurille antureille suunnitellun suuren zoom-kyvyn ansiosta objektiivi säilyttää maksimiapertuurin T2.9 laajakulmassa, mikä on ihanteellinen heikosti valaistuihin kuvausolosuhteisiin, kuten sisätiloissa järjestettäviin konsertteihin. Objektiivi luo myös upeita bokeh-efektejä, jotka siirtyvät asteittain tarkennetasolta taustaan.

FUJINON HZK24-300mm-objektiivi tukee monipuolisesti lisävarusteita. Siinä on asemaohjain, joka helpottaa zoomauksen ja tarkennuksen säätämistä. Objektiivi voidaan liittää langattomaan ohjaimeen etäisen tarkennuksen, aukon ja zoomauksen hallintaa varten. Sen tarkennusrengas tukee standardien videolisävarusteiden, kuten seurantatarkennuksen, käyttöä. Objektiivissa on myös ”Breathing Compensation Technology”, joka säilyttää kohteen koon tarkennettaessa. RBF mahdollistaa tarkennusetäisyyden säätämisen. Lisäksi se tukee ”ZEISS eXtended Dataa”, joka mahdollistaa objektiivin metadatan lisäämisen kuvatulle materiaalille helpottaen jälkituotannon editointia.

Hintatiedot eivät ole vielä saatavilla. Tutustu tuotteeseen FUJINONin verkkosivustolla ja ota yhteyttä Camera Teamiimme.

Soita tai laita viestiä!