TV Tools
UUTISET

IBC 2023: ELEMENTS – Tallennusratkaisujen ja medianhallinnan kehitykset

Pääkumppanimme ELEMENTS esitteli IBC 2023 tapahtumassa joukon uusia päivityksiä, jotka tehostavat median työnkulkuja entisestään ja tarjoavat etuja luoville tiimeille.

ELEMENTS
ELEMENTS

ELEMENTS-alusta yhdistää saumattomasti pilvi-, hybridi ja paikallisratkaisut, parantaen joustavuutta, turvallisuutta ja yleistä tehokkuutta jälkituotanto- ja jakelutyönkuluissa.

IBC 2023 tapahtumassa ELEMENTS esitteli alustapäivityksiä, jotka virtaviivaistavat median työnkulun ekosysteemiä entisestään.

Pilvitallennus ja median ingestointi

Pilvitallennustilan hyödyntäminen ingestointityönkuluissa yksinkertaistaa median tallennusta ja suorittaa automaattiset tarkastukset datan eheyden varmistamiseksi. Media on saatavilla pilvestä myös suoraan Adobe Premiere Pron ja DaVinci Resolven kautta. Sisäänrakennetut tarkistus- ja hyväksyntäominaisuudet ovat helposti hallittavissa ELEMENTS Media Libraryn avulla.

Suurempi ja parempi BOLT

Päivitetty BOLT -tallennusratkaisu tarjoaa nyt 600 TB tallennustilaa ja tuottaa jopa 70 GB/s suorituskyvyn, palvellen paremmin vaativia 4K HDR ja 8K työnkulkuja.

AI kehitys

ELEMENTS AI kykenee nyt paikalliseen objektin tunnistamiseen, antaen käyttäjille mahdollisuuden hallita sisältöä kouluttamalla tekoälyä erilaisiin tehtäviin, kuten tägäämiseen ja kasvojentunnistukseen. AI-moottorit integroivat syntyvän metadatan suoraan Media Libraryyn. Tämä mahdollistaa sisällön täydellisen hallittavuuden.

Media Library päivitykset

Päivitetty ELEMENTS Media Library tuo lukuisia parannuksia tuotantotyönkulun tehostamiseksi. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten tiedostojärjestelmäperusteinen tapahtumaskannaus, parantaa nopeutta ja joustavuutta erityisesti suurissa ympäristöissä. Kattava ilmoitusjärjestelmän uudistus tarjoaa käyttäjille entistä enemmän joustavuutta, ja ylläpitäjät voivat määrittää tiimikohtaisia ilmoituskäytäntöjä. Lisäksi tarkastus- ja hyväksyntätyönkulkujen turvatoimia on vahvistettu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Löydät yhteystiedot alta.

Soita tai laita viestiä!

Sales & Customer Relations
Mikko Kujala

Mikko Kujala

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

+358 40 180 5555