TV Tools
UUTISET

 IBC 2023: Aloitimme yhteistyön TAG Video Systemsin kanssa!

TAG Video Systems on uusin pääkumppanimme. TAG MCM-9000:n ja MCS-ohjelmiston avulla voimme toteuttaa monipuolisen monikuvajaon täysin IP-pohjaiseen ympäristöön, jota on vaivatonta skaalata tarpeiden kasvaessa. TAGin alusta mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja visualisoinnin kaikille käytetyille formaateille sekä pilvi- että paikallisverkoissa.

TAG Video Systems
TAG Video Systems

TAGin alustaratkaisu on ihanteellinen ympäristöissä, jotka vaativat kattavaa ja tehokasta valvonta- ja seurantaratkaisua sekä pakatuille että pakkaamattomille ääni- ja videosignaaleille. Esimerkiksi, usein IP-videosignaaleja täytyy monitoroida useissa pisteissä reitin varrella. TAGin avulla on helppo vertailla kuvan ja äänen laatua keskenään.

TAG Video Systemsin alusta mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja visualisoinnin monenlaisille formaateille, kattaen niin pilvipohjaisen kuin lokaalinkin sisällöntoimituksen. Alusta tuottaa syvällistä ja kattavaa analyysia ja tarjoaa korkealaatuisen käyttäjäkokemuksen.

”Tutustuessani TAG:n ratkaisuun ymmärsin, että vain tällä tuotteella voimme luoda aidosti kattavan ja rajattomasti laajennettavan IP-kuvan ja äänen valvontaratkaisun, joka vastaa vaativimpienkin asiakkaidemme tarpeita.”

Olli Aromaa
Head of Media Technology Solutions
TV Tools Oy

Löydät lisätietoa alustan toiminnoista TAG:n verkkosivustolta. Kerromme sinulle mielellämme lisää ja autamme pohtimaan, vastaisiko TAGin valvontaratkaisu yrityksesi tarpeita.

 

Ota yhteyttä!

Media Technology Team
Olli Aromaa

Olli Aromaa

HEAD OF MEDIA TECHNOLOGY SOLUTIONS

+358 50 577 7411