TV Tools
Uutiset

IBC 2022 – Sony

Sony julkaisi IBC 2022 tapahtumassa ennennäkemättömillä ominaisuuksilla varustetun uuden ILME-FR7 kameransa ja sen lisäksi muita odotettuja tuoteuutuuksia ja -päivityksiä.

Sony
Sony

Rialto 2 (VENICE Extension System 2)

ilme fr7.

CBK-3620XS, tunnetaan myös nimellä Rialto 2 (VENICE Extension System 2), on nyt julki. Ekstensio mahdollistaa kameran kennon sijoittamisen ahtaisiin sekä haastaviin tiloihin, säilyttäen kuvanlaadun täysin alkuperäisenä. Laite tukee tätä nykyään 8K kennoa 6K lisäksi. Rialton kaapelin pituus on nyt 12m asti, edeltävässä mallissa pituus on vastaavasti n. 5m. Uutuus on yhteensopiva myös alkuperäisen Venice kamerarungon kanssa.

VENICE 2 Version 2.00 Firmware päivitys

ilme fr7.

Sony VENICE 2 Version 2.00 Firmware päivitys on tehty asiakkaita kuunnellen. Päivitys tuo sisällään mm. korkeampia kuvanopeuksia sekä uusia toimintoja kuva-asetuksissa. Myös laitteen synkronointi mahdollisuudet laajenee. Käyttäjät voivat myös tulevaisuudessa päivityksen myötä käyttää LUT ja CDL embeddausta. Uusi päivitys on ladattavissa heti vuoden 2023 alussa.

Sony ILME-FR7

 

ilme fr7.

 

Sonyn uusi PTZ kamera, lLME-FR7 on varustettu ennennäkemättömällä ominaisuuksilla. Kamera omaa 10.3 megapikselin 4K CMOS täyskennon, joka perustuu samaan tekniikkaan ILME-FX6 kameran kanssa. Uutta on myös linssin vaihto mahdollisuus, jonka myötä sisällön ilmeeseen pystytään vaikuttamaan enemmän kuin koskaan. Tämän sekä ison kennonsa ansiosta, aikaansaadaan elokuvallisempaa materiaalia muihin robottikameroihin verrattuna.

Kameran dynaaminen alue on jopa 15+ aukkoa ja 4K tallennuksella on mahdollista kuvata 120fps asti ja full HD 240fps asti. Sony FR7 tukee gamma S-Log3, wide S-Gamut3 sekä S-Gamut3.Cine väriavaruuksia ja kykenee samaan AF tekniikkaan kuin FX6 kamera. Lisäksi löytyy sisäiset ND-filtterit sekä kaksipaikkainen SD/CFexpress Type A korttipaikka. Ethernet portti toimii ohjausta varten (RTSP, SRT, NDI) sekä SDI/HDMI ulostulot videosignaalille.

Olemme virallinen Sony jälleenmyyjä sekä Suomen ainoa Sony VENICE jälleenmyyjä. Lisäksi huollamme osan Sonyn tuotteista itse. Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit tai haluat lisätietoa tuotteista.

Ota yhteyttä!