dedolight.
uutiset

Oscar-palkitut Dedolight-valaistusratkaisut nyt TV Toolsilta

Dedolight on osoittanut kahdella Oscar-palkinnollaan, kuinka sen tuotteet ovat muuttaneet valaistusmaailmaa. Dedolightin laadukkaat tuotteet ovat nyt saatavilla TV Toolsilta.

Dedolight
Dedolight

Dedolightilla on yli 100 eurooppalaista ja kansainvälistä patenttia. Se on koko tominta-aikansa ajan ollut innovatiivisten valaistusratkaisujen kirkkainta kärkeä.

Dedolight valmistaa tarkkuusvalaisimia elokuva-, televisio- ja valokuvausteollisuudelle sekä erikoisvalaisimia, kuten ultravioletti- ja infrapunavalaisimia, jotka on tarkoitettu rikosteknisille, arkeologisille ja lääketieteellisille tutkijoille.

Lisäksi se valmistaa valopäätteisiin modulaarisia optisia järjestelmiä ja luo monimutkaisia valo- ja varjokuvioita sekä erikoistehosteita käyttämällä teräväreunaisia gobo-projektioita.

Korostaakseen heidän tuotteidensa merkitystä alalla on tärkeää mainita, että Dedolight sai Oscar-komitean myöntämän teknisen saavutuksen palkinnon uraauurtavasta Dedolight-järjestelmästä vuonna 1990. Dedolightille myönnettiin toinen Oscar-palkinto vuonna 2003.

Ja nyt me TV Toolsissa olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa upouudesta kumppanuudestamme heidän kanssaan. Tutustu alla muutamaan heidän tuoteryhmäänsä.

DLED7N-C+-valosarja

Tämä on kaikenkattava valosarja, joka sisältää DLED7N-C 80w valopään DT7NC+-ohjausliitäntälaitteella. N tarkoittaa sanaa NEO ja C sanaa Color, ja se on täydellinen yhdistelmä täyden spektrin värinhallinnan ja tarkennettavan Dedolight-optiikan välillä.

Siinä on R+G+B+A+C+L Hyperlight Color Engine, jonka on kehittänyt Color Scientist tohtori Anqing Liu (Prolycht-valojärjestelmien suunnittelija). DLED7N-C NEO Color hyödyntää Hyperlight Engine -moottorin kehittynyttä kuuden värin hallintaa, joka sisältää punaisen, vihreän, sinisen, kullanruskean, sinivihreän ja limenvihreän moottorit ja tarjoaa markkinoiden laajimman mahdollisen väriskaalan. Kun valkoisen valon alue ulottuu 2 000K:sta 20 000K:hon ja kun valkoisen pisteen väriskaalaa voidaan säätää, DLED7 Color varmistaa ihon sävyjen tarkan toiston vaihtelevilla CCT-asteilla.

Järjestelmää voidaan ohjata helposti intuitiivisen valikon kautta, johon pääsee OLED-näytön, DMX:n, LumenRadio CRMX:n, WiFin tai Bluetooth Meshin kautta.

Dedolightin käyttäjät ovat oppineet arvostamaan valon kauneutta asfäärisen optiikan kautta. Tämä laatu kehittyy DLED7N-C:n myötä, sillä se on yhteensopiva useimpien tunnettujen klassisten optisten lisävarusteiden kanssa.

Yhdessä muiden uusien Dedolight NEO ”Plus” -valojärjestelmien kanssa koko tuoteperhe on must have jokaiseen tuotantotyyliin.

dedolight suomi.

Lightstream-järjestelmä

Kuten kaikki tiedämme, valon heijastaminen on tunnettu ja vakiintunut käytäntö kuvien luomisessa ja erikoistehosteissa. Dedolight Lightstream -järjestelmä vie tämän käytännön kuitenkin aivan uusille ulottuvuuksille. Lightstream soveltuu ainutlaatuisella tavalla innovatiivisiin ja edistyksellisiin valaistussovelluksiin.

Lightstream on heijastava valaistusjärjestelmä, jossa yhdistyvät heijastimet ja korkeatehoiset Parallel Beam Intensifier Attachments -lisälaitteet, jotka on rakennettu käytettäväksi Dedolight-tarkennusvalojen kanssa. Dedolights-valojen käyttö Parallel Beam Intensifier -laitteiden kanssa antaa Lightstreamille rakenteen, jota mikään muu heijastava järjestelmä ei pysty saavuttamaan.

dedolight suomi.

Tutustu yksityiskohtiin Dedolightin verkkosivuilla ja ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!