UUTISET

TV Tools on nyt Angénieux -kumppani

Angénieux on ranskalainen huippuluokan linssivalmistaja, joka palvelee korkealaatuisen tarinankerronnan tarpeita. Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön ja nyt koko Angénieux -tuotevalikoima on saatavilla kauttamme.

Angénieux
Angénieux

Korkealaatuista teknologiaa elokuvan ja visuaalisen taiteen tarpeisiin. Tämä kiteyttää ranskalaisen elokuvalinssien suunnittelijan ja valmistajan Angénieux’n ydinviestin.

Angénieux tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman linssejä useisiin erityyppisiin tuotantoihin, kuten elokuviin, mainoksiin, dokumentteihin ja TV-sarjoihin. Angénieux linssit ovat tunnettuja erityisesti laadukkaasta suunnittelusta, mekaanisesta tarkkuudesta sekä optisesta laadusta.

TV Toolsilla on nyt kunnia aloittaa kumppanuus Angénieuxin kanssa.

Angénieux -linssisarjat

Optimo Ultra 12x zoom-linssi

Optimo Ultra 12X on uutta sukupolvea edustava huippuluokan 12-kertainen zoom-linssi. Objektiivissa on täysin uudenlainen optinen ja mekaaninen muotoilu, joka tarjoaa entistä paremman optisen suorituskyvyn sekä parannetun mekaanisen luotettavuuden ja huollettavuuden.

Optimo Ultra Compact zoom-linssit

Optimo Ultra Compact zoom-linssit korvaavat kuuluisat palkitut Optimo 15-40 ja 28-76 linssit. Nämä uuden sukupolven huippuluokan objektiivit on suunniteltu kattamaan FF/VV -kennokoot. Kompaktit linssit ovat luokassaan markkinoiden kevyimpiä.

Type EZ Series zoom-linssit

Erinomaista kuvanlaatua yhdistettynä joustavuuteen. EZ-sarjan linssit on luotu täyttämään kuilu still-zoomien ja elokuvatuotannossa käytettyjen huippuluokan linssien välillä. Ensimmäistä kertaa ENG-tyyliset tuotannot saavat käyttöönsä linssit, joissa yhdistyy erinomainen kuvanlaatu ja edullinen hinta. EZ -linssit tukevat sekä S35, että FF/VV -kennokokoja ainutlaatuisen ja innovatiivisen IRO Technology® (Interchangeable Rear Optics) -teknologian avulla.

Optimo Prime Series prime-linssit

Optimo Prime -linssisarja on yksi uusimmista Angénieux’n tuoteperheistä. Se julkaistiin 70 vuotta ensimmäisen Angénieux -prime-linssisarjan ilmestymisen jälkeen. Linssien kehityksessä on hyödynnetty vuosikymmenten kokemus ja osaaminen, ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon kuvaajilta ja vuokraamoilta saatu palaute. Optimo Prime -sarja sopii ihanteellisesti erityisesti korkealaatuisiin tuotantoihin.

Ota yhteyttä!