TV Tools
Uutiset

  Adobe 🧡 TV Tools

TV Tools on nyt Adobe Video Solution Partner! Adobe on valinnut TV Toolsin ainoaksi Adobe Video Solution Partner -kumppaniksi Pohjoismaissa. Kumppanuus tiivistää TV Toolsin ja Adoben välistä yhteistyötä entisestään etenkin tuotekehityksen, yhteisten projektien ja markkinoinnin osa-alueilla.

Adobe
Adobe

Olemme ainoa Adobe Video Solution Partner Pohjoismaissa.

Adobe Video Solution Partner -ohjelman avulla voimme kehittää entistä edistyksellisempiä integraatioita Adobe Creative Cloud -sovelluksiin, tarjota konsultointi- ja suunnittelupalveluita Adoben työnkulkuihin sekä tukipalveluita Adobe-pohjaisille ratkaisuille. TV Tools on ainoa Adobe Video Solution Partner -kumppani Pohjoismaissa.

Adoben tuotteet tarjoavat avoimia käyttöliittymiä integraatioiden luomiseen muiden sovellusten ja alustojen kanssa. Ohjelmistokehitystiimimme sekä useat muiden tiimiemme asiantuntijat ovat koulutettuja Adoben tuotteisiin ja integrointiominaisuuksiin. Voimme nyt rakentaa ja tukea parempia työnkulkuja ja ratkaisuja integroimalla Adoben työkalut muihin mediateknologioihin. Adobe Video Solution Partner -ohjelma tiivistää merkittävästi Adoben ja TV Toolsin yhteistyötä.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä TV Toolsin kanssa, ja toivotamme heidät tervetulleeksi Adobe Video Solution Partner -ohjelmaan. Heidän vahva toimialatietoisuutensa ja työnkulkuosaamisensa on uniikkia. He ovat osoittaneet kykynsä integroida asiakkaiden ohjelmistoja nopeasti, aina tarpeiden mukaisesti.”

Michael Gamböck
Senior Strategic Development Manager
Head of Adobe Video Solution Partner Program

Kumppanuudesta hyötyvät useat media-alan ammattilaiset ja asiakkaamme – se mahdollistaa parhaat mahdolliset Adobeen liittyvät työnkulut, ratkaisut ja tuen. Tarvitsetpa Adoben työkaluja hyödyntävän ratkaisun, apua nykyisissä ratkaisuissasi tai vain Adobe Creative Cloud -lisenssin, ota meihin yhteyttä!

”On suuri kunnia päästä osaksi Adoben ohjelmaan. Adobe on ollut media-alan edelläkävijä ennen kaikkea avoimuudellaan integraatioille ja kumppanuuksien kehittämiselle. On hienoa liittyä osaavaan kumppaniverkostoon ja kehittää tiivistä yhteistyötämme Adoben kanssa.”

Mikko Kujala
Chief Executive Officer
TV Tools Oy

Kiinnostuitko? Kysy lisää!