TV Tools
Uutiset

Juha Blomster ja Markus Paul TV Toolsin hallitukseen

TV Tools vahvisti hallitustaan toukokuussa 2020, kun Juha Blomster ja Markus Paul liittyivät mukaan.

Rohkeita ratkaisuja ja kokemuksen rouheaa rintaääntä markkinoiden valtaukseen

Juha Blomster tunnetaan media-alan osaajana. Nyt hän haluaa auttaa hyvin menestynyttä media-alan teknologiaratkaisutarjoajaa, TV Toolsia edelleen kasvamaan ja kehittymään seuraavalle tasolle.

Blomster toimi A-lehtien, Talentumin, Kauppalehden, ja Aamulehden toimitusjohtajana. Onnistumisiin lukeutuvat menestystarinat muutoksen ja digitalisoitumisen johtamisesta, työyhteisön tyytyväisyyden säilyessä erinomaisella tasolla.

Syvän kokemuksen hiomat näkemykset tuovat todellista lisäarvoa TV Toolsille, jonka tavoitteena on monipuolistaa palveluliiketoimintaansa infraan (IaaS) ja tehostaa markkina-asemaansa media-alan johtavaksi ohjelmistokehitystaloksi. Juhan valinta hallitukseen on samalla panostus myös henkilökunnan hyvinvointiin.

Blomster kiinnostui TV Toolsin monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta edistyksellisten teknologiaratkaisujen parissa: “Minua inspiroi erityisesti se, että kaikki TV Toolsin omistajat työskentelevät yrityksessä. Heille toiminnan eteenpäin vieminen on todellinen intohimo.”

“Juhan ammattitaito sekä vankka kokemus liiketoimintojen ja uusien palveluiden kehittämisestä on omaa luokkaansa. Uskon saavani häneltä hyvää näkemystä ja tukea TV Toolsin kehittämiseen. Juhan kanssa pääsemme varmasti tavoitteeseemme olla alan johtava toimija ja partneri sekä ensiluokkainen työnantaja. Lisäksi olen innoissani siitä, että saan Juhan kaltaisen kokeneen johtajan mentorikseni,” kommentoi TV Toolsin toimitusjohtaja Mikko Kujala.

Ohjelmistokehitystalojen kärkeen markkinatietoisuutta tehostamalla

Media-alan teknologiaratkaisuihin keskittyvä TV Tools kasvattaa hallitustaan tuoreella nimityksellä, joka tukee yrityksen visiota olla johtava toimija ja partneri alalla.

Markus Paulin ydinosaamisen perustana on 10 vuoden yrittäjyystausta mediatuotannosta ja -jakelusta. Yhteistyö suurien mediatalojen kanssa tuo TV Toolsille verkostoitumisen tuloksena saavutetut merkittävät kontaktit ja näkemystä vaativien asiakkuuksien hoitoon

Kyseessä on medianhallinnan ja -logistiikan pilvipalveluratkaisuihin keskittyvän, TV Toolsin tytäryhtiön, Media Tailorin toimitusjohtaja. Markuksen valinta hallitukseen lisää konsernin sisäistä synergiaa.

“TV Toolsin vaikuttajana haluan korostaa edistyksellisen käyttäjäkokemuksen merkitystä yrityksen jokapäiväisissä toiminnoissa ja hyödyntää ammattitaitoisen henkilökunnan täysvaltaisen potentiaalin kasvun lähteenä,” kommentoi Markus.

“Olemme tehneet Markuksen kanssa erittäin hyvää ja tiivistä yhteistyötä Media Tailorin liiketoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi. On hienoa laajentaa tätä yhteistyötä nyt myös TV Toolsin eduksi. Lisäksi tulemme varmasti hyödyntämään Markuksen hyvää osaamista tiimien rakentamisessa ja kehittämisessä,” toteaa TV Toolsin toimitusjohtaja Mikko Kujala.

TV Toolsin hallitus toukokuusta 2020 lähtien

Timo Kujala

Chairman of the board & Partner

Timo on TV Toolsin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän toimi TV Toolsin toimitusjohtajana vuosina 1996-2017. Timo on myös tytäryhtiö Media Tailorin hallituksen puheenjohtaja.

Näiden yhtiöiden lisäksi Timo keskittyy Suomen metsäalan uudistamiseen sekä luontomissioomme.

Juha Blomster

BOARD MEMBER

Juha on toiminut mm. A-lehtien, Talentumin, Kauppalehden ja Aamulehden toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän on mm. Tokmannin ja Pohjoisranta BCW:n hallituksissa.

TV Toolsissa Juha kehittää johtamisjärjestelmää, vetää strategiatyötä sekä toimii toimitusjohtajan mentorina.

Markus Paul

BOARD MEMBER

Markus on tytäryhtiö Media Tailorin toimitusjohtaja, osakas ja hallituksen jäsen.

TV Toolsin hallituksessa hän osallistuu tällä hetkellä asiakaskokemuksen ja konserniyhteistyön kehittämiseen.

Altti Loikkanen

CtO & Partner

Altti on TV Toolsin teknlogiajohtaja ja osakas. Hän vetää TV Toolsin mediateknologiatiimiä.

Hallituksessa Altti keskittyy yhtiön organisaation, toimintaperiaatteiden ja prosessien kehitykseen sekä teknologiakehityksen seuraamiseen.

Mikko Kujala

CEO & PARTNER

Mikko on TV Toolsin toimitusjohtaja ja osakas. Hän on myös tytäryhtiö Media Tailorin hallituksen jäsen.

Mikko on noussut TV Toolsin johtoon kasvaen läpi organisaation. Hän on luonut TV Toolsille uusia liiketoimintoja, toiminut pääarkkitehtina innovatiivissa teknologiaratkaisuissa sekä kehittänyt yhtiön toimintaperiaatteita ja prosesseja.