TV Tools
Uutiset

ARRI ALEXA 35 on täällä!

Odotus on päättynyt – ARRI:n uusin kamera, ALEXA 35, on nyt julkaistu! Uudessa Super 35 4K tulokkaassa on paljon uutta, samalla selkeä ja ammattimainen linja jatkuu.

Arri
Arri

ALEXA 35 tuo 12 vuoden jälkeen päivitetyn kennon ALEXA tuoteperheeseen.

ARRI ALEV 4 CMOS -kennosta saadaan entistä enemmän irti; dynaaminen alue on päivittynyt uudelle tasolle, joka lisää mahdollisuuksia valaisuun sekä soveltuvuutta vaativiin olosuhteisiin.

Kenno ei ole ainoa uutuus julkistuksessa – ARRI on kehittänyt REVOLVE Color Sciencen, jonka mukana mm. uusi LogC4 väriavaruus.

REVOLVE ottaa täyden hyödyn irti kennosta, jonka seurauksena saadaan lisää nopeutta sekä joustavuutta tuotantoon ja jälkituotantoon.

Ulkomuodoltaan ALEXA 35 jatkaa ARRI:n suoralinjaista tyyliä, kamerassa on kestävä rakenne ja sitä on helppo operoida. Kooltaan se on hieman ALEXA Miniä isompi. Kameran mukana valikoimaan on lisätty uusia varusteita, mutta myös useat edeltävät lisävarusteet ovat yhteensopivia kameran kanssa.

ALEXA 35 kamera on täydellinen lisäys ARRI:n kameravalikoimaan. Se on työkalu, joka mahdollistaa tarinankertojalle jälleen vielä vähän enemmän.

TV Tools järjestää yhdessä ARRI:n kanssa Open House -tapahtuman uudessa Showroomissa 24.8. klo 12-17. Päätähtenä säteilee tietenkin ARRI ALEXA 35 -kamera. Ilmoittaudu osallistumisesi ja tule testaamaan huippu-uutuutta!

 

Ota yhteyttä!