FI / EN

TV Toolsin hallitukseen mukaan Juha Blomster ja Markus Paul

Ota yhteyttäSulje

TV Tools vahvisti hallitustaan toukokuussa 2020, kun Juha Blomster ja Markus Paul liittyivät mukaan.

Rohkeita ratkaisuja ja kokemuksen rouheaa rintaääntä markkinoiden valtaukseen

Juha Blomster tunnetaan media-alan osaajana. Nyt hän haluaa auttaa hyvin menestynyttä media-alan teknologiaratkaisutarjoajaa, TV Toolsia edelleen kasvamaan ja kehittymään seuraavalle tasolle.

Blomster toimi A-lehtien, Talentumin, Kauppalehden, ja Aamulehden toimitusjohtajana. Onnistumisiin lukeutuvat menestystarinat muutoksen ja digitalisoitumisen johtamisesta, työyhteisön tyytyväisyyden säilyessä erinomaisella tasolla.

Syvän kokemuksen hiomat näkemykset tuovat todellista lisäarvoa TV Toolsille, jonka tavoitteena on monipuolistaa palveluliiketoimintaansa infraan (IaaS) ja tehostaa markkina-asemaansa media-alan johtavaksi ohjelmistokehitystaloksi. Juhan valinta hallitukseen on samalla panostus myös henkilökunnan hyvinvointiin.

Blomster kiinnostui TV Toolsin monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta edistyksellisten teknologiaratkaisujen parissa: “Minua inspiroi erityisesti se, että kaikki TV Toolsin omistajat työskentelevät yrityksessä. Heille toiminnan eteenpäin vieminen on todellinen intohimo.”

“Juhan ammattitaito sekä vankka kokemus liiketoimintojen ja uusien palveluiden kehittämisestä on omaa luokkaansa. Uskon saavani häneltä hyvää näkemystä ja tukea TV Toolsin kehittämiseen. Juhan kanssa pääsemme varmasti tavoitteeseemme olla alan johtava toimija ja partneri sekä ensiluokkainen työnantaja. Lisäksi olen innoissani siitä, että saan Juhan kaltaisen kokeneen johtajan mentorikseni,” kommentoi TV Toolsin toimitusjohtaja Mikko Kujala.

 

Ohjelmistokehitystalojen kärkeen markkinatietoisuutta tehostamalla

Media-alan teknologiaratkaisuihin keskittyvä TV Tools kasvattaa hallitustaan tuoreella nimityksellä, joka tukee yrityksen visiota olla johtava toimija ja partneri alalla.

Markus Paulin ydinosaamisen perustana on 10 vuoden yrittäjyystausta mediatuotannosta ja -jakelusta. Yhteistyö suurien mediatalojen kanssa tuo TV Toolsille verkostoitumisen tuloksena saavutetut merkittävät kontaktit ja näkemystä vaativien asiakkuuksien hoitoon.

Kyseessä on medianhallinnan ja -logistiikan pilvipalveluratkaisuihin keskittyvän, TV Toolsin tytäryhtiön, Media Tailorin toimitusjohtaja. Markuksen valinta hallitukseen lisää konsernin sisäistä synergiaa.

“TV Toolsin vaikuttajana haluan korostaa edistyksellisen käyttäjäkokemuksen merkitystä yrityksen jokapäiväisissä toiminnoissa ja hyödyntää ammattitaitoisen henkilökunnan täysvaltaisen potentiaalin kasvun lähteenä,” kommentoi Markus.

“Olemme tehneet Markuksen kanssa erittäin hyvää ja tiivistä yhteistyötä Media Tailorin liiketoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi. On hienoa laajentaa tätä yhteistyötä nyt myös TV Toolsin eduksi. Lisäksi tulemme varmasti hyödyntämään Markuksen hyvää osaamista tiimien rakentamisessa ja kehittämisessä,” toteaa TV Toolsin toimitusjohtaja Mikko Kujala.

Lisätietoja:

Mikko Kujala I CEO – TV Tools Oy
+358 40 180 5555
[email protected] 

Juha Blomster I Member of the Board – TV Tools Oy
+358 50 414 4201
[email protected]

Markus Paul I Member of the Board – TV Tools Oy
+358 40 500 2000
[email protected]

 

TV Toolsin hallitus  toukokuusta 2020 alkaen:

Timo Kujala  I Chairman of the Board
Juha Blomster I Member of the Board
Mikko Kujala I Member of the Board
Altti Loikkanen I Member of the Board
Markus Paul I Member of the Board

Takaisin ylös