FI / EN

Sachtler aktiv – kun nopeus on valttia

Ota yhteyttäSulje

Sachtler aktiv on uusi, neljä nestepäätä kattava mallisto. Mallistoa varten kehitetyt SpeedLevel- ja SpeedSwap-ominaisuudet takaavat todella nopean säätöjen tekemisen missä tahansa kuvaustilanteessa.

Aktiv-mallistoon kuuluu neljä nestepäätä: aktiv6, aktiv8, aktiv8T ja aktiv10. Näistä kolme ensimmäistä on 75mm kupilla varustettuja ja suunniteltu 0-8kg (aktiv6) sekä 0-12kg (aktiv8) painoisille kamerajärjestelmille. Aktiv10:ssä on puolestaan 100mm kuppi ja sen hyötykuorma on 0-12kg.

Aktiv-malliston ehdoton pääinnovaatio on uusi SpeedLevel-tekniikka. Sen avulla  käyttäjät voivat vapauttaa ja lukita nestepään haluttuun asentoon pelkästään SpeedLevel-vipua nostamalla/laskemalla. Perinteisesti nestepää kiinnitetään jalustaan pohjaruuvilla. Pohjaruuvia ei aktiv-malleissa ole, joten tämä mahdollistaa aktiv-päiden laskemisen todella lähelle maata (yhdessä Sachtler Flowtech-jalustojen kanssa käytettäessä jopa 23cm korkeudelle maasta). SpeedSwap-ominaisuus puolestaan mahdollistaa kameran vaihdon nopeasti esimerkiksi jalustan ja sliderin välillä ja valaistulla PrismBubble-kuplalla aktiv-päät saa helposti vaateriin missä tahansa asennossa oli yö taikka päivä.

Sachtler aktiv-mallit tulevat pian saataville. Ole meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

Takaisin ylös