FI / EN

Haemme ohjelmistokehittäjiä

Ota yhteyttäSulje

TV Tools on media-alan ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt yritys. Suunnittelemme, myymme, kehitämme, toteutamme sekä ylläpidämme erilaisia teknologioita median tuotantoon, hallintaan ja jakeluun. Asiakkaillemme toimittamat teknologiat vaihtelevat kokonaisista palvelualustoista, erilaisiin tuotantojärjestelmiin ja tuotantokalustoihin.

Vuonna 1996 perustetun yrityksemme menestys perustuu huippuosaamiseen, määrätietoiseen toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme luottamusta ruokkivaan tekemisen meininkiin.

Haemme ohjelmistokehittäjiä

Haemme ohjelmistokehittäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Työssäsi ohjelmistokehittäjänä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan broadcast- ja media-alan mielenkiintoisimpia ohjelmointiprojekteja merkittäville asiakkaille, hyödyntäen uusimpia teknologioita. Pääpaino työssäsi on palvelualustaprojekteissamme. Sinun on mahdollista päästä toteuttamaan myös vaihtelevia pienempiä sovelluksia sekä integraatioprojekteja. Sovelluskehitystiimimme tilat ovat Helsingin toimipisteissä (Lauttasaari ja Pasila) sekä asiakkaidemme tiloissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tiiviin perehdytysjakson jälkeen aukeaa myös etätyömahdollisuus. 

Odotamme

Odotamme sinulta innokasta ja vastuullista otetta työntekoon, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä aitoa intohimoa työtäsi ja koodausta kohtaan. Kirjoitat ylläpidettävää, vankkaa ja hyvin testattua koodia. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi kaikilla on kivempaa, jos olet hyvä tyyppi: olet tiimipeluri, haluat jakaa tietotaitoasi ja kokemustasi muiden kesken. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan käytettäviin työkaluihin sekä teknologioihin.

Pääpaino työssäsi on seuraavien tekniikoiden parissa:

  • React.js
  • Node.js
  • Ruby (on Rails)
  • Elasticsearch, SQL, noSQL tietokannat

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta:

  • Ohjelmointitaidoista (mm. C#, Python, Groovy/Java)
  • Rajapinnoista ja integraatioteknologioista (esim. REST, SNMP, SOAP)
  • TSDB-tietokannoista
  • Pilvipalveluista (esim. AWS, Azure)
  • Moderneista ohjelmistotuotannon menetelmistä, kuten versionhallinnasta, testiautomaatioista ja jatkuvasta integroinnista (esim. GitHub, Docker, CI/CD)
  • Sujuvasta kommunikoinnista asiakkaan suuntaan sekä ymmärrystä tuotteen loppukäyttäjän näkökulmasta.

Arvostamme rohkeutta tarttua uusiin ja tuntemattomiin haasteisiin sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä työn, harrastusten tai muiden projektien kautta.

Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa – tärkeintä on, että sinulla on intoa oppia uutta, sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin. Roolitukset vaihtelevat, joten hae rohkeasti, vaikka et tunnistaisi itseäsi kaikista edellä mainituista.

Tarjoamme

Työskentelemme projektikohtaisissa tiimeissä ja organisaatiorakenteemme on ketterä. Meillä olet taitavien työkavereiden seurassa ja työskentelet toimivilla työkaluilla media-alan mielenkiintoisimpien projektien parissa. Meillä on kattava perehdytysjärjestelmä uusille osaajille. Kehitämme osaamistamme ja haastamme itseämme jatkuvasti. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä houkuttelevat työsuhde-edut (mm. lounasetu sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit). Toimivat sosiaalitilat mahdollistavat meille tulemisen pyörällä tai suoraan salilta ja parkkipaikka helpottaa autolla liikkuvia.

Kasvatamme tiimiämme sitä mukaan, kun sopivia osaajia löytyy, joten lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 15.12.2021 alla olevan napin kautta.

Tule timanttiseen tiimiimme tai vinkkaa kaverille!

 

Takaisin ylös