FI / EN

Haemme elektroniikka-asentajaa

Ota yhteyttäSulje

TV Tools on media-alan ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt yritys. Suunnittelemme, myymme, kehitämme, toteutamme sekä ylläpidämme erilaisia teknologioita median tuotantoon, hallintaan ja jakeluun. Asiakkaillemme toimittamat teknologiat vaihtelevat kokonaisista palvelualustoista, erilaisiin tuotantojärjestelmiin ja tuotantokalustoihin.

Vuonna 1996 perustetun yrityksemme menestys perustuu huippuosaamiseen, määrätietoiseen toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme luottamusta ruokkivaan tekemisen meininkiin.

Haemme elektroniikka-asentajaa

Haemme elektroniikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi pääset rakentamaan ja toteuttamaan broadcast- ja media-alan mielenkiintoisimpia järjestelmiä merkittäville asiakkaille. Työsi koostuu monipuolisista asennustehtävistä projekti- ja ylläpitotoiminnoissamme. Työskentelet Media Technology tiimissämme Pasilan toimipisteessämme sekä asiakkaidemme tiloissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Odotamme

Odotamme sinulta innokasta ja vastuullista otetta työntekoon, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä työn siistiä ja huoliteltua jälkeä. Arvostamme elektroniikka- ja AV-asennuskokemusta. Olet tiimipeluri, haluat jakaa tietotaitoasi ja kokemustasi muiden kesken.

Lisäksi on hyödyllistä, jos omaat jotain seuraavista:
● Koulutus ja kokemus sähköasentamisesta
● AutoCAD osaaminen
● Kokemus data- / tietoliikennekaapeloinnista
● Corning –kuitukaapelointijärjestelmän tuntemus
● Kokemus video- ja audiokaapeloinnista
● Kokemus laite- ja laitekaappiasennuksista
● Kokemus mekaniikka-asennuksesta

Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa – tärkeintä on, että sinulla on intoa oppia uutta, sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät. Työskentelemme projektikohtaisissa tiimeissä ja organisaatiorakenteemme on ketterä. Meillä olet taitavien työkavereiden seurassa ja työskentelet toimivilla työkaluilla media-alan mielenkiintoisimpien projektien parissa. Meillä on kattava perehdytysjärjestelmä uusille osaajille ja kokemuksen karttuessa mahdollisuus urakehitykseen. Kehitämme osaamistamme ja haastamme itseämme jatkuvasti. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä houkuttelevat työsuhde-edut (mm. lounasetu sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit).

Kasvatamme tiimiämme sitä mukaan, kun sopivia osaajia löytyy, joten lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 15.12.2021 osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Ari Kaarnapuulta, puh. 050 470 6277 (iltapäivisin klo 12-16), [email protected]

Tule timanttiseen tiimiimme tai vinkkaa kaverille!

 

Takaisin ylös