FI / EN

Kinos Rentals – Suomen ensimmäinen ARRI ALEXA SXT -kamera

Ota yhteyttäSulje

TV Tools toimitti Suomen ensimmäisen ARRI ALEXA SXT -kameran Kinos Rentalsille

ARRI ALEXA SXT on ALEXA -tuoteperheen uusin tulokas. Aiemmasta XT-mallista päivitetty ALEXA SXT on varusteltu tutulla 3.4K ALEV III -sensorilla sekä ALEXA 65 -kameran huippuelektroniikalla. SXT tarjoaa 14 erilaista kuvausformaattia, joista seitsemän on täysin uusia. Kaikki sensorivaihtoehdot (Open Gate, 4:3 ja 16:9) tukevat sekä ARRIRAW- että ProRes -tallennusta.

Uuden sukupolven SXR Capture Drive -tallennusmediat pystyvät erittäin nopeaan kirjoitusnopeuteen, joka takaa mm. korkeammat kuvausnopeudet. Lisäksi SXT:ssä on neljä itsenäistä monitorointiulostuloa (1 x EVF ja 3 x MON OUT) ja muun muassa aidon HDR-kuvan monitorointi on mahdollista.

Samassa yhteydessä TV Tools toimitti Kinokselle myös ARRI Ultrasonic Distance Measure UDM-1 -ultraäänimittalaitteen sekä Ronford-Baker Atlas 40 -kinopään. ARRI UDM-1 mittaa kameran sensorin ja kuvauskohteen välisen etäisyyden käyttäen ultraäänipulssia ja kertoo sen näytöllä. Ronford-Baker Atlas 40 on monipuolinen 150mm kinopää, joka pystyy kantamaan maksimissaan 35kg:n painolastin. Atlas 40 sopii käytettäväksi etenkin ALEXA -kameroiden kanssa.

Takaisin ylös