FI / EN

Flatlight Creative House – jälkituotantojärjestelmä

Ota yhteyttäSulje

Flatlight Creative Housen toiminnan kasvaessa sekä kuvauskaluston päivittyessä, post-puolelle tarvittiin päivitystä. Aiemmin käytössä oli konekohtaisiin Thunderbolt-kovalevypakkoihin ja 1GB-sisäverkkoon perustuva järjestelmä.

Flatlightilla käytössä oleva 1-kamera, RED Weapon, tuottaa merkittävän määrän dataa ja sille on oltava tarpeeksi tilaa. Myös työkovalevyillä olevat yhteydet tulee olla tarpeeksi nopeat RED RAW:in pyöritykseen usealla koneella. VR-tuotantojen lisääntyessä datan määrä kasvaa entisestään ja tähän tarkoitukseen Flatlight tarvitsi upgradettavissa olevan työkovalevyjärjestelmän.

Vaatimuksena uudelle järjestelmälle oli 4-8 edit-konetta ”nopealla” (RED RAW pyöritys 10GBE) yhteydellä ja 3-6 konetta ”hitaalla” 1GB yhteydelle (proxy-filet 1 GBE), grade-yksikköön tarvittiin työnäyttö ja 4k –asiakasmonitori. Lisäksi tarve oli LTO-pohjaiselle arkistointijärjestelmälle.

Helppous ja huoltovapaus oli yksi tärkeä kriteeri Flatlightille järjestelmää valittaessa. Niinpä Flatlight kääntyi TV Toolsin puoleen.

“Tutkin aluksi itse olemassa olevia ratkaisuja erilaisilta forumeilta ja googlaamalla. Sen pohjalta tein esimerkin, jonka avulla lähestyin TV Toolsia. Siitä pystyi hahmottamaan tarpeemme sekä ajatuksen idean takana. Onneksemme TV Toolsin edustamilta tuotteilta ilmestyi juuri tarpeisiimme sopivaa kalustoa.”, kertoo Flatlightin Jani Johansén.

On olo, että kysymyksiin saa vastauksen nopeasti ja puhumme samaa kieltä. Murre-eroihinkin saa nopeasti suomennoksen.

Jani Johansén,
Flatlight Creative House

Jani kertoo, että konfiguroinnin jälkeen työkovalevypakkan toimiva NAS on toiminut erinomaisesti.

Grade-työssä ollana tyytyväisiä Tangent Devicesin Element -interfaceen ja käytettävään monitoriin. Saatiin myös Blackmagic Designin ja AJAn videokortit toimimaan yhteen.

Takaisin ylös