FI / EN

Henkilöstömuutoksia ja uudistus asiakastutkimuksen pohjalta

Ota yhteyttäSulje

Tässä artikkelissa käsittelemme kameratiimin henkilöstömuutoksia, showroomin & huollon kesäaikatauluja, sekä asiakastutkimukseen pohjautuvaa liiketoimintauudistusta.

TV Toolsin pidetty kamerateknikko Janne Suopajärvi lopettaa yhtiön palveluksessa suunnatessaan kohti uusia haasteita työrintamalla. Tiet erkanevat haikeissa, mutta kiitollisuuden täyteisissä tunnelmissa kunniakkaan noin viiden yhteistyövuoden jälkeen. Janne on ollut TV Tools uransa aikana ansiokkaasti mukana monessa; kuten kehittämässä kameraliiketoimintaa ja showroomia Lauttasaaren päätoimipisteessä sekä pystyttämässä kamerapuolen huoltotoimintaa.

Kiitämme Jannea kuluneista vuosista ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon! Janne on tavoitettavissa vielä juhannukseen asti.

 

Jannen tehtävät siirtyvät uudelle tuoteasiantuntijallemme, Matilda Lönnbergille. Matilda on aloittanut työsuhteensa ja samalla perehdytyksen työtehtäväänsä 15.6. Kyseessä on alan asiakaslähtöinen taituri, taustanaan vankka tietotaito vastaavista tehtävistä kameroiden ja asiakkuuksien parissa. Matildan vastuualueisiin kuuluvat kuvauskalustojen ja tuotantovälineiden myynti, showroom, tuote-esittelyt ja asiakkuuksien ylläpito.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Matilda!

 

Järjestelmäasiantuntijamme Samu Vilske ottaa haltuun kamera-, kinopää- ja jalustahuollon. Samun koulutus huoltotehtäviin on alkanut aikaisemmin tänä keväänä kamerateknikko Janne Suopajärven toimesta. Koulutusyhteistyö Jannen kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa.

Onnittelut Samulle uudesta vastuualueesta!

Haluaisimme paljastaa työkuviomuutosten lisäksi vielä yhden uudistuksen…

Perustamme verkkokaupan kuvauskalustoille, lisävarusteille ja tuotantovälineille! 

Toteutimme asiakaskokemustutkimuksen talvella 2020 ja tutkimuksen tulosten perusteella valtaosa teistä toivoi verkkokauppaa asiointia helpottamaan. Lanseeraamme verkkokaupan loppuvuodesta 2021.

Suuri kiitos sinulle, että olet vaikuttamassa TV Toolsin kehitykseen!

Kameratiimin päivitetyt yhteystiedot

Matilda Lönnberg I tuoteasiantuntija I TV Tools Oy
Kuvauskalustot, lisävarusteet ja showroom (pääyhteyshenkilö)
+358 45 806 2333
[email protected]
Kesälomalla 5.7. – 30.7.

Mikko Kujala I toimitusjohtaja I TV Tools Oy
Myynti ja asiakkuudet
+358 40 180 5555
[email protected]

Samu Vilske I järjestelmäasiantuntija I TV Tools Oy
Huoltopalvelut: kamera-, kinopää- ja jalustahuolto
+358 40 520 9496
[email protected]
Kesälomalla 1.7. – 26.7

huolto, myynti ja showroom

Yhteyshenkilöiden lomaillessa, yhteydenottoihisi vastaa:

Back Office Team I TV Tools Oy
+358 9 525 9700
[email protected]

Takaisin ylös