FI / EN

Flowcineltä tulossa kaksi uutuutta – GLINK ja xSPINE

Ota yhteyttäSulje

GLINK on uudentyyppinen huippuluokan tukijärjestelmä elektronisille gimbaaleille. XSpine on puolestaan maailman ensimmäinen yleiskäyttöinen liivi, joka on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseen kuvauskäyttöön.

Flowcine GLINK toimii muun muassa Freefly M10-, M15- ja MoVI Pro- sekä DJI Ronin 2 -gimbaalien kanssa. Sitä voi käyttää myös muun tyyppisten elektronisten kuvauspäiden, kuten ARRI Trinityn kanssa. GLINK:n idea on eliminoida käyttäjästä johtuvat aksiaaliset virheet (esimerkiksi kävelystä johtuva ylösalainen liike), jolloin lopputuloksena on erittäin tasaiset kävellen tai juosten kuvatut otot. GLINK-järjestelmä on täysin säädettävissä erikokoisille käyttäjille.

GLINK-järjestelmää on saatavilla kolmena erilaisena vaihtoehtona: Minimal, Medium ja Max. Minimal sisältää kaikki välttämättömimmät osat ja Max puolestaan ison kasan lisävarusteita sekä mm. kuljetuslaatikot.

Flowcine xSPINE on yleiskäyttöinen liivi, jota voidaan käyttää niin Steadicamin kuin GLINK:n kanssa. Se on kevyt ja erittäin hyvin hengittävä, joten se on täydellinen valinta pitkille kuvauspäiville. XSPINE on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää mahdollisimman laajan lisävarustevalikoiman kanssa. Flowcinen omista tuotteista seuraavat toimivat xSPINE:n kanssa: xBONE CF back mount, xR3ACH (with xSPINE mount), xBONE (with xSPINE mount), Front mount ja GLINK. GLINK:n tavoin myös xSPINE-liivi on säädettävissä erikokoisille käyttäjille.

Sekä GLINK että xSPINE ovat ennakkotilattavissa nyt. Toimitukset alkavat marraskuun aikana.

Takaisin ylös