FI / EN

IBC 2017 – ARRI

Contact UsClose

ARRI täytti juuri kunnioitettavat 100 vuotta ja TV Tools Oy oli mukana juhlimassa synttärisankaria Amsterdamin Eye Filmmuseumissa järjestetyissä kekkereissä. Pelkäksi juhlimiseksi tämän vuoden IBC ei ARRIn osalta mennyt, vaan he julkaisivat myös joukon uutuustuotteita

ARRI FSND Full Spectrum ND Filters

ARRI laajentaa tuoterepertuaariaan filttereihin. FSND-filttereitä on aiemmin käytetty Amiran ja Alexa Minin sisäisinä filttereinä, mutta nyt niitä saa myös 4” x 5.65” – ja 6.6” x 6.6” -koossa. Filtterit on varustettu monella ominaisuudella. Heijastamaton pinnoite takaa huippukontrastin ja täydelliset värit HDR-kuvaukseen. Pinnoite hylkii myös vettä ja rasvaa, joten filtterit on helppo pitää puhtaana. Jokainen filtteri on merkattu uniikilla, laserkaiverretulla viivakoodilla ja ne toimitetaan omassa CORDURA-pussissa. Molemmasta filtterikoosta löytyy kahdeksan filtteriä (FSND 0.3 – 2.4). Listahinta 4” x 5.65”-filtterille on 498€ (alv. 0) ja 6.6” x 6×6”-filtterille 698€ (alv. 0).

 

 ARRI Rota Pola Frame

ARRI esitteli Rota Pola Framen jo kesällä, mutta viivästysten takia sen toimitukset alkavat vasta syyskuun lopulla. Sen hienoin ominaisuus on lukko, joka estää filtterin pyörimisen kun sen on saanut säädettyä haluamaansa asentoon. ARRI Rota Pola Frame on yhteensopiva LMB-5, LMB-15, LMB-25, LMB 4×5 sekä MB-19 -matteboxien kanssa ja se on F4-filtteriraamin kokoinen, joten se vie vain yhden filtteripaikan. Listahinta 490€ (alv. 0).

ARRI Stabilized Remote Head SRH-3

Uusi SRH-3 on 3-akselinen täysin stabiloitu Remote Head. Kompakti ja vain yhdeksän kiloa painava SRH-3 pystyy kantamaan jopa 30 kilon painon, joten se on ihanteellinen melkein mille tahansa kamera- ja linssikombolle. SRH-3:stä pystyy ohjaamaan ARRI SRH-3 control boardilla ja siihen saa liitettyä muun muassa ARRI Master Gripit. Vaikka ARRI SRH-3 on ladattu täyteen huipputeknologiaa, on se erittäin budjettiystävällinen ratkaisu moneen kuvaukseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Pomfort PocketControl iOS app ARRI Alexa Minille ja Amiralle

Sekä Amiraa että Alexa Miniä on pystynyt jo aiemmin kontrolloimaan langattomasti nettiselaimen kautta, mutta Pomfortin kehittämä PocketControl parantaa käytettävyyttä huomattavasti. PocketControllin käynnistysaika on nopeampi ja se on toiminnaltaan luotettavampi ja helpompi käyttää. PocketControlin suurin etu verrattuna selainversioon on se, että sillä voi käyttää Arri look library -lisenssiä. Lisäksi sillä voi säätää kontrastia, saturaatiota ja tehdä kuvasta lämpimämmän tai kylmemmän. Tämä kaikki tallentuu metadatana kuvattuun materiaaliin. Pomfort PocketControl iOS app tulee saataville lokakuun aikana ja sen hinta tulee olemaan 150-200 dollaria.

Alexa Mini M-mount

CW-Sonderopticin valmistama Alexa Mini M-mount mahdollistaa esimerkiksi Leica M0.8-objektiivien käytön Alexa Minin kanssa. Alexa Mini M-mount tulee saataville näillä näkymin vuoden lopussa. Huomioitavaa on se, että Alexa Mini on lähetettävä Arrin huoltokeskukseen modifioitavaksi, jotta M-mount toimii siinä normaalisti. Infoamme myöhemmin asiasta lisää.

Back to top