TV Tools
REKRY

Front End Software Developer

Oletko sinä seuraava Toolsilainen?

Yrityksestä

TV Tools on mediateknologia­kumppani eteenpäin katsoville yrityksille. Mahdollistamme median tuotannon, hallinnan ja jakelun luotettavasti. Kehitämme ohjelmistoja ja alustoja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelemme niin kokonaisuuksissa kuin yksityiskohdissa.

Millaista meillä on työskennellä? Tutustu Meille töihin-sivulta tarkemmin tiimeihimme, työntekijätarinoihin sekä henkilöstöetuihin.

Haemme

Haemme kokenutta Front End ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla vahva visio hyvän käyttäjäkokemuksen luomiseen ja silmää käyttöliittymien suunnitteluun. Työssäsi pääset toteuttamaan broadcast- ja media-alan mielenkiintoisimpia ohjelmointiprojekteja merkittäville asiakkaille, hyödyntäen uusimpia teknologioita.

Työssäsi olet mukana kehittämässä Media Pocket -materiaalinhallintapalvelua. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan myös muita sovelluksia, integraatioprojekteja sekä kehittämään tiimiämme. Työskentelet Pasilassa Iso Pajan päätoimipaikassamme. Tiiviin perehdytysjakson jälkeen aukeaa myös etätyömahdollisuus.

Odotamme

Odotamme sinulta vastuullista ja pitkäjänteistä otetta työntekoon, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä aitoa intohimoa tekemääsi työtä kohtaan. Kirjoitat ylläpidettävää, vankkaa ja hyvin testattua koodia. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tiimissä on mukavampaa, jos olet hyvä tyyppi: olet tiimipeluri, haluat jakaa tietotaitoasi ja kokemustasi muiden kesken. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan käytettäviin työkaluihin sekä teknologioihin.

Pääpaino työssäsi on seuraavien tekniikoiden parissa:

  • React.js, Node.js
  • CSS
  • UX-suunnittelu

Arvostamme kokemusta näistä UX- ja graafisen suunnittelun työkaluista:

  • Zeplin, Sketch ja Invision
  • Illustrator ja muut Adoben luovat työkalut

Lisäksi arvostamme seuraavaa tulevassa työkaverissamme:

  • Tunnet ohjelmistotuotannon työkalut ja menetelmät: versionhallinta, testiautomaatio, jatkuva integrointi ja julkaisu, kontit (GitHub/GitLab, CI/CD, Docker, Ansible…).
  • Sinulla on kokemusta pilvipalveluista (AWS, Azure, Wasabi, Cloudflare, you name it…).
  • Omaat tuntemusta myös backend ohjelmointikielistä ja -kehyksistä (Ruby & Ruby on Rails, Python, ElasticSearch, SQL-tietokannat).
  • Pystyt sujuvaan kommunikaatioon tiimin kesken ja olet valmis jakamaan tietotaitoasi.
  • Rohkeutta tarttua uusiin ja tuntemattomiin haasteisiin.

Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa – tärkeintä on, että sinulla on intoa oppia uutta, sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin. Roolitukset vaihtelevat, joten hae rohkeasti, vaikka et tunnistaisi itseäsi kaikista edellä mainituista.

Tarjoamme

Me uskomme, että työssään viihtyvät tekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita. Työskentelemme eteenpäin katsovien yritysten kanssa ja samalla hillitsemme ilmastonmuutosta luontomissiomme avulla.

Meille ominaista on asiakkaan luottamusta ruokkiva tekemisen meininki. Kehittyminen ja kehittäminen ajavat meitä eteenpäin. Haluamme toimia inspiraationa alalla ja tehdä asioita uudella tavalla.

Tarjoamme vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Meillä ketään ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan työkaveria autetaan ja tuetaan. Uusille työntekijöille meillä on kattava perehdytysjärjestelmä. Jokaisella Toolsilaisella on mahdollisuus urakehitykseen ja osaamisensa kehittämiseen.Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä houkuttelevat työsuhde-edut.

Kasvatamme tiimiämme sitä mukaan, kun sopivia osaajia löytyy, joten lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan napin kautta.

Tule timanttiseen tiimiimme tai vinkkaa kaverille!