FI / EN

ARRI EF (LBUS) – Uusittu EF-kiinnike ARRI:n kameroille

Ota yhteyttäSulje

ARRI EF (LBUS) on yhteensopiva ARRI ALEXA Mini LF-, ALEXA Mini- ja AMIRA-kameroiden kanssa. LBUS-liitin mahdollistaa ulkoisten ARRI cforce-moottoreiden käytön.

ARRI:n aiempi EF-kiinnike suunniteltiin alun perin Minille ja AMIRA:lle, joten Mini LF:n kanssa käytettäessä se saattaa aiheuttaa vinjetointia. Uudelleen suunniteltu ARRI EF (LBUS) poistaa kyseisen ongelman ja se toimii myös Super 35 -sensoreilla. Markkinoilla on ylipäätään paljon niin cine-tyylin kuin valokuvauskameroiden EF-objektiiveja, joten EF (LBUS) -kiinnike takaa entistä laajemman linssivalikoiman ARRI:n kameroille.

EF (LBUS) -kiinnikkeessä on nimensä mukaisesti LBUS-liitin, jolla ulkoiset cforce-moottorit saa helposti ja nopeasti asennettua cine-tyylisten objektiivien kanssa käytettäväksi. Tällöin langaton tarkennus onnistuu mm. ARRI WCU-4 -ohjaimen kanssa. EF (LBUS) antaa virran valokuvausobjektiiveille, joissa on sisäänrakennettu kuvanvakain. Lisäksi useimmissa EF-valokuvausobjektiiveissa on sisäiset iirismoottorit, joita voi säädellä joko kameralla tai ARRI ECS-lisävarusteilla.

ARRI EF (LBUS) -kiinnikkeen toimitukset alkavat marraskuussa 2020. Hinta on 1450€ (alv. 0%).

Takaisin ylös