TV Tools
Uutiset

Mikko Kujala TV Toolsin toimitusjohtajaksi

TV Toolsin perustaja ja toimitusjohtaja Timo Kujala siirtyy yrityksen taustavaikuttajaksi ja aktiiviseksi hallituksen puheenjohtajaksi. TV Toolsin toimitusjohtajaksi nousee varatoimitusjohtaja Mikko Kujala, joka on työskennellyt yrityksessä eri tehtävissä kaikkiaan yhdeksän vuotta.

Vuonna 1996 perustettu TV Tools aloitti toimintansa editointi- ja jälkituotantojärjestelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vuosien varrella yrityksen toiminta on laajentunut kattamaan lähes kaikki media-alan teknologia-alueet. TV Toolsin palvelutarjonta kattaa nykyisin mittavat ylläpito-, huolto- ja ohjelmistokehityspalvelut. Lisäksi vientiprojektien määrä on lisääntynyt vuosi vuodelta. Yritys työllistää yli 30 vakituista työntekijää sekä lukuisia freelancereita.

Timo Kujala kokee, että nyt on oikea aika siirtyä taustavaikuttajaksi. “Yrityksemme on nyt hyvässä kisakunnossa ja Mikolla on hyvät valmiudet johtaa yritystämme ja jatkaa sen kehitystä.” Hänen mielestään parasta vuosien varrella on ollut sujuva yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä yrityksen kehittäminen. “Olemme saaneet joukkoomme paljon hyviä ja osaavia työntekijöitä. Heille ja asiakkaillemme suuri kiitos siitä, että he ovat mahdollistaneet yrityksemme kehityksen ja kasvun.”

Yrityksen operatiiviseen johtoon siirtyvä Mikko Kujala lähtee tehtävään luottavaisin mielin. “Meillä on todella osaava tiimi ja jatkamme sen kasvattamista tänäkin vuonna usealla osaajalla. Panostamme etenkin uusiin teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Teemme kovasti töitä sen eteen, että voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme uusia teknologioita ja palveluita, mitkä auttavat heitä omassa toiminnassaan sekä media-alan muutoksissa.”

Lisäksi TV Tools uudistaa ilmettään julkaisemalla kevään aikana uudet nettisivut, jotka viestivät tarkemmin ja laajemmin yrityksen nykyisistä ja uusista palveluista